Softijsmachine huren

1 aanbieder gevonden. De prijs varieert van € 150,- tot € 150,- en hangt af van de capaciteit (het aantal ijsjes) en de uitvoering.

Top 1 verhuurbedrijf

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte variërend van 20 tot 72 cm
Breedte variërend van 48 tot 70 cm
Hoogte variërend van 50 tot 84 cm
Gewicht variërend van 27 tot 45 kg
Stroom 220, 230 of 380 V
Heerlijk softijs zoals in de cafetaria

In een cafetaria of op locatie aan het strand, voor een kinderfeestje of op een camping; op welke locatie je ook een softijsmachine nodig hebt, op deze pagina vind je het geschikte verhuurbedrijf. Vaak kun je uit de softijsmachine ook slush puppy tappen. Leuk voor de warme zomerdagen, tijdens een kinderfeest. Vergeet natuurlijk niet grondstoffen, zoals de softijsmix en horentjes.

Verschillende soorten softijsmachine te huur

Er zijn verschillende soorten en maten softijsmachines te huur. Allereerst is de grootte belangrijk: er zijn hele kleine softijsmachines te huur, waarin zo’n 5 tot 6 liter ijsmix in past. Hieruit haal je maximaal 30 ijsjes uit. Deze softijsmachines zijn te huur bij verschillende verhuurders en lijken een beetje op de slush puppymachine. Er zijn ook grotere softijsmachines te huur. Je hebt tafelmodellen voor op een bar of balie of op een ijscokar, maar er zijn ook complete softijsmachines te huur die je op de grond plaatst.

Handige weetjes over het huren van softijsmachines

De grotere softijsmachines die te huur zijn hebben soms niet genoeg aan 220 volt, maar hebben een stroomtoevoer van bijvoorbeeld 380 volt. Let goed op of je de juiste stroomaansluiting kunt bieden aan de softijsmachine. Een ander verschil zit hem in de koeling van de ijsjesmachine: sommige ijsmachines worden luchtgekoeld en hebben dus geen verdere aansluitingen nodig dan de stroomtoevoer. Andere softijsapparaten worden gekoeld door middel van water: in dat geval heb je een aansluiting voor zowel watertoevoer als –afvoer nodig.

De gewenste huurperiode en benodigde extra’s

Is jouw eigen softijsmachine tijdelijk buiten gebruik en heb je voor een korte periode een vervanging nodig? De meeste verhuurbedrijven doen aan korte huurperiodes van een dag, weekend of week. Als je voor een heel seizoen een softijsmachine wilt huren, dan kan dat bij veel verhuurbedrijven ook! Sommige verhuurders leveren ook de hoorntjes, de vloeibare ijsmix, de spikkels en de nootjes mee. Let even op of dit wel of niet het geval is. Vind op Huren.nl makkelijk en snel de verhuurder wiens softijsmachines aan jouw wensen voldoen!