Vind jouw beste huurdeal

Popcornmachine huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

Heman Verhuurservice logo

De meest complete verhuurservice van Nederland.

Amsterdam
v.a. 78,-

Broekies Verhuur logo

Keuze uit 1.200 attracties, spellen en decors

Bunnik
v.a. 67,-

Eeft van der Ende Entertainment logo

Alles op het gebied van Entertainment

Maasdijk
v.a. 79,-

Huurhoeftnietduur.nl logo

Zeer voordelig, goede service!

Meerdere vestigingen
v.a. 70,-

Riwojo logo

Voor een geslaagd evenement!

Wageningen
v.a. 91,-

MateriaalService logo

Dè totaalleverancier van koffiekop tot stormbaan!

Breda
v.a. 55,-

Gigapret Attractie- en Partyverhuur logo

Elders goedkoper, dan passen wij onze prijs aan!

Huissen
v.a. 65,-

Partykist Attractieverhuur logo

De meest complete Attractie Verhuurder!

Hilversum
v.a. 73,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

In een handomdraai lekkere popcorn

Organiseer je een verjaardagsfeest, evenement of andere leuke gebeurtenis? Een popcornmachine is voor veel kleine of grote gelegenheden van toegevoegde waarde. Want zeg nou zelf.. wie houdt er niet van verse zoete of zoute popcorn. Met een gehuurde popcornmachine maak je in een handomdraai de lekkerste popcorn, in een paar minuten popt het mais de pan uit. De heerlijke lucht van vers gebakken popcorn ruik je van ver af. Op deze pagina staan de verhuurbedrijven van popcornmachines gesorteerd.

Verschillende soorten popcornmachines te huur

Er zijn verschillende soorten popcornmachines die je kunt huren. Zo kun je denken aan een kleine eenvoudige popcornmachine (tafelmodel). Deze is binnen en buiten te gebruiken en neemt weinig ruimte in. Er zijn ook grotere popcornkarren te huur. Deze traktatiemachine is meestal geplaatst op een nostalgisch onderstel met wielen, zodat deze makkelijk te verplaatsen is. Als dat niet groot genoeg is kun je bij sommige verhuurbedrijven ook kiezen om een popcornkraam te huren. Vaak zijn dit soort popcornkraampjes in kermisstijl of Oudhollandse stijl uitgevoerd. Om de lekkere trek van de gasten te stillen zijn er ook andere traktatiemachines te huur zoals een suikerspinmachine, poffertjesplaten, slush puppy of softijsmachine. Voor ieder wat wils!

Waar je aan moet denken bij het huren van een popcornmachine:

Als je van plan bent om een popcorn uit te delen is het van belang om van te voren met een aantal zaken rekening te houden? Allereerst: hoeveel popcorn ben je van plan te maken? Afhankelijk van het aantal personen tijdens het evenement heb je grondstoffen nodig om popcorn te maken. De meeste verhuurbedrijven hebben een aantal verschillende popcorn-pakketten die je kunt huren, waarin de benodigdheden, zoals mais, olie en speciaal zout, zitten om popcorn mee te maken. Deze kunnen in hoeveelheid porties verschillen. Als je moeite hebt met inschatten hoeveel popcorn je erbij moet nemen, neem dan contact op met het verhuurbedrijf om de mogelijkheden te overleggen.

Kenmerken en varianten

  • Breedte variërend van 40 tot 105 cm
  • Diepte variërend van 36 tot 60 cm
  • Hoogte variërend van 62 tot 170 cm
  • Vermogen variërend van 850 tot 2.900 W