Party-Alarm

Contact

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 08:00 - 22:00
  • Dinsdag 08:00 - 22:00
  • Woensdag 08:00 - 22:00
  • Donderdag 08:00 - 22:00
  • Vrijdag 08:00 - 22:00
  • Zaterdag 08:00 - 22:00
  • Zondag 08:00 - 22:00

Beoordeling (111)


1,0

Op 4 mei 2018 heb ik contact opgenomen met Party Alarm voor het huren van 30 stapelstoelen op 12 mei 2018. Op 9 mei 2018 ontving ik de bevestiging van mijn reservering met een niet eerder besproken borg. De borg was veel te hoog. Daarom heb ik de reservering geannuleerd en elders stoelen gehuurd. Een week later ontving ik een betalingsherinnering, waarop ik antwoordde dat dit niet klopte, omdat ik de reservering geannuleerd had. Toen was het stil. Nu, ruim een jaar later, ontvang ik een aanmaning voor de stoelen met de boodschap dat ik de reservering niet had kunnen annuleren, omdat de annulering binnen 2 weken van de verhuurdatum lag. Op hun website staat:"De hoogte van de borg is o.a. afhankelijk van wat voor artikel er verhuurd is. €150 borg voor witte plastic stoelen met een verhuurbedrag van €22,50 vind ik buitenproportioneel. Pas bij de bevestiging werd de hoge borg vermeld. Als ik de hoogte van de borg van tevoren had geweten, had ik überhaupt niks willen huren. Ik probeer al bijna 2 weken telefonisch iemand te spreken over dit voorval, maar de juiste persoon is steeds afwezig. Op mails wordt alleen gereageerd met een verwijzing naar de algemene voorwaarden.Laat de alarmbellen klinken bij het horen van de naam Party Alarm en maak dat je wegkomt.

Gehuurd:

Terrasstoel


7,0

Erg fijne week gehad met de gehuurde artikelen. De artikelen konden alleen in de ochtend opgehaald worden, dat is misschien nog een puntje van kritiek. Verder erg tevreden!


8,0

Grote poffertjes plaat gehuurd voor een prima prijs. Aan te raden!


9,0

Vriendelijk en kundig bedrijf, Party-Alarm levert op de afgesproken tijd en geleverde spullen zijn van prima kwaliteit.


10

Met een bijzonder verzoek benaderde ik party-alarm. Party-alarm is ongelofelijk ver gegaan om mij daarmee te helpen! Ontzettend fijn en prettig contact met nette mensen en snelle lijntjes.


9,0

Voor de buurtdag hadden we een aantal oud Hollandse spellen gehuurd. Veel enthousiaste kinderen die het erg naar hun zin hebben gehad. Vooral het koeien melken vonden ze erg leuk


10

ik mocht van papa zelf iets typen over mijn dag bij jullie. ik heb het super leuk gehad en met vriendjes ook


9,0

Goede producten te huur en in goede staat. Aan het begin was het even niet duidelijk of we moesten mailen of bellen om iets te huren. Na een belletje werd me duidelijk gemaakt dat het via de mail moest en daarna werd het allemaal prima in gang gezet.


8,0

Overzichtelijke site.


10

Een zonnige, actieve en geslaagde dag. Geloof dat we nu bijna alle activiteiten gehad hebben. Christian, wederom bedankt!


8,0

Net alsof je in Schotland bent! Een paar aanpassingen aan het terrein kunnen echter geen kwaad. Het was erg nat.


9,0

Sehr nette Kommunikation


8,0

Beetje onduidelijk van ons uit gecommuniceerd dat het adres is België was. Uiteindelijk alles goed gegaan, vandaar de recensie.


10

Een expeditie was het zeker! Ik weet nog steeds niet wat ik allemaal heb moeten proeven haha. Komen zeker een keer terug want dan kan ik mijn maten terug pakken.


9,0

Echt kei fijne service. We konden de gehuurde spullen niet op tijd terug brengen maar na een belletje hebben we wat kunnen regelen. Erg flexibel en vriendelijk bedrijf!


10

Wow echt een super apparaat om poffertjes te maken! Zoals ze zeiden de eerste die mislukken, maar dat is ook omdat het een beetje oefenen was haha. Fijne communicatie via de mail/telefoon en een duidelijke uitleg bij het ophalen en terugbrengen. Tevreden! Bedankt jongens


7,0

We snapte niet zo goed hoe het apparaat werkte, maar na een telefoontje was het duidelijk


9,0

Goed georganiseerd bedrijf en een prettige communicatie gehad over de details via de mail.


9,0

Voor een feestje een Slushpuppy machine gehuurd. Wat een makkelijk apparaat. Je doet de siroop en het water erin, eventjes wachten en je Slush is klaar. Gelukkig was het apparaat ook niet zo zwaar zodat we het makkelijk konden verplaatsen.


8,0

Erg leuk en enthousiast personeel!


9,0

Zeker aan te bevelen!


9,0

Met de familie aan een steptocht deelgenomen. Wat een super ervaring. Zelfs de kinderen vonden het hartstikke leuk. Stukjes natuur gezien van Geldrop waar je anders nooit zou komen. Zeker de moeite waard!


9,0

Erg leuke dag gehad!


8,0

Top carnaval gehad!


9,0

Carnaval was weer erg goed dit jaar! Bedankt voor de voorzieningen!


9,0

Zeer prettige medewerkers aan de telefoon. Betaling verliep ook vlekkeloos.


9,0

Wij organiseerde een evenementje voor de na schoolse opvang waarbij wij verschillende oud hollandse spelletjes bij Party-Alarm hebben gehuurd. De kinderen hebben het ontzettend naar hun zin gehad en vooral de bibberspiraal was een succes! De kinderen dachten echt dat ik onder stroom stond toen ik per ongeluk het balkje aanraakte haha.


8,0

Ik heb vroeger altijd van die zakjes popcorn in een magnetron gedaan maar een popcornmachine??? Zo veel beter en leuker. Als het wat minder dicht op het avond eten zat had ik wel meer kunnen eten!


8,0

De rookmachine maakt een mooie sfeer op de dansvloer zoals ik het voor ogen had. Party-Alarm heeft mij hier enorm mee geholpen. Ik vond het lastig kiezen welke rookmachine ik nou moest nemen mij zij wisten de perfecte voor mij te selecteren.


8,0

Wij hebben een hilarische avond gehad met de karaoke-set van Party-Alarm. Ik heb nog nooit zo moeten lachen om de 'zangkwaliteit' van mijn vrienden haha. Erg leuk dat er oude bekende liedjes tussen zaten!


8,0

Goed werkende beamer op het laatste moment kunnen regelen. Helder beeld en mooi scherp. De kleuren van de presentatie kwamen mooi naar voren, zoals bedoelt.


9,0

Wij hebben onze eigen lasergame locatie kunnen samenstellen m.b.v. de materialen van Party-Alarm. Ik kwam in eerste instantie voor alleen de lasergame wapens maar er werd mij geadviseerd om ook lasers en een rookmachine erbij te huren. Hier had ik nog helemaal niet over nagedacht. De ouders van de kinderen stonden met verbazing te kijken dat IK dit had kunnen regelen! Ontzettend bedankt voor de hulp Party-Alarm!


9,0

Ik verbaas me er nog steeds over hoe soepel het afgelopen weekend allemaal gelopen is. We kregen vrijdag het geniale idee om een chocoladefontein te plaatsen op de toetjestafel, maar we hadden geen idee hoe we zoiets zouden moeten maken of waar we het konden kopen. Een vriend van me wist gelukkig nog een adresje en zo ben ik bij Party-Alarm gekomen. Ik had zo'n apparaat alleen nog maar in films gezien dus had er al een beetje verwachtingen bij geschept, maar die zijn allemaal uitgekomen! De kinderen waren niet weg te krijgen bij de fontein en wilde alles in de chocolade dopen. Heb zelf helaas niet veel ervan kunnen snoepen maar dat ga ik de volgende keer zeker doen!


9,0

voor een kinderfeest hebben wij het konijnenhol gehuurd. de kinderen waren er erg blij mee en vonden het leuk om verstoppertje te spelen!


8,0

De kinderen wilden een bioscoopavondje organiseren met vriendjes dus het leek ons leuk om een echt popcorn apparaat te gebruiken. Ik had geen idee hoe zo'n apparaat werkte en hoe ik het moest installeren maar ik kreeg een prima uitleg en kon hem zelf binnen 10 minuten installeren. Zeker voor herhaling vatbaar!


10

Omdat het andere bedrijf het had laten afweten waren wij genoodzaakt zo snel mogelijk nog ergens anders UV-lampen te huren. Gelukkig kon ik nog op zaterdag ochtend langskomen om de lichten op te halen. Uitstekend!


8,0

Prettige service en een uitgebreid assortiment. De luchtkussens waren een succes!


9,0

Alle materialen toch nog last minute kunnen huren voor een feestje. Licht, geluid en special effects. Top!


6,0

Een terrasverwarmer gehuurd, werkte uitstekend maar het gas was erg snel op omdat het zo koud was.

Er zijn 72 reviews geschreven bij Klantenvertellen.nl met een gemiddelde score van 6.7.

Informatie over Party-Alarm
Verhuur van materialen voor elk soort feest. Van slushpuppiemachines tot hottubs en van tenten tot lasergame materiaal, maar ook de organisatie van buitenrecreatie / buitensport op een eigen outdoor terrein aan de rand van Eindhoven. Denk hierbij aan paintball, luchtbuksschieten, expeditie robinson, boogschieten, archery tag, quad rijden. Zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, teamuitjes of kinderfeestjes. Het kan allemaal bij Party-Alarm in Eindhoven.