Recente huuraanvragen

Poffertjesplaat in Ridderkerk

voor 1 dag en 8 uur bij Konings Kidsparty

14-06-2024

Poffertjesplaat in Ridderkerk

voor 3 uur bij Konings Kidsparty

10-06-2024

Poffertjesplaat in Ridderkerk

voor 8 uur bij Konings Kidsparty

27-05-2024

Snack automaat in Oostvoorne

voor 2 weken en 2 dagen bij Delta Horeca

22-05-2024

Recente reserveringen

Poffertjesplaat in Ridderkerk

voor 8 uur bij Konings Kidsparty

27-05-2024

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

De poffertjesplaat was een groot succes ! Pakket met mix en toebehoren was helemaal compleet en voldoende. Fijne manier van communiceren, zeker een aanrader

Gehuurd:

Poffertjesplaat

op 25-05-2024

27-05-2024


9,0

Hele fijne service en goed contact! 450 leerlingen hebben genoten van heerlijke popcorn.

Gehuurd:

Popcornmachine

op 25-04-2024

26-04-2024
Popcornmachines, suikerspinmachines en andere machines voor traktaties:

Het leuke aan het huren van een machine voor traktaties is, dat je ze meestal zelf mag bedienen. Je kunt een popcornmachine huren, en hoe leuk is het dan voor je kind om zelf de popcorn te scheppen? Op een kinderfeestje kijken de kids hun ogen uit wanneer er een suikerspinmachine gepresenteerd staat: ze mogen zelf een stokje pakken en (met hulp van papa of mama) hun stokje door het apparaat halen. Een zelfgemaakte suikerspin is tienmaal zo lekker! Ook andere machines voor traktaties zijn te huur, en zeker niet alleen maar voor kinderfeestjes leuk. Ook op beurzen, evenementen, feesten en partijen misstaat een snackkar, haringkar, hotdogmachine of kauwgomballenautomaat zeker niet! Wel weer echt leuk voor kinderen, op een buurtfeest, of evenement wat veel kinderen trekt: een limonademachine! Deze machines zijn te huur in de meest rare vormen, denk bijvoorbeeld aan een olifant die limonade uit zijn slurf spuit.

Tips voor het huren van een traktatieapparaat

Bekijk altijd of en hoe het verhuurbedrijf de producten die bij de machine of kar horen verzorgd. De ingrediënten en kleurstoffen voor een suikerspinmachine bijvoorbeeld, de haring voor in de haringkar, hotdogs, broodjes, sausjes en bordjes of servetjes voor de hotdogmachine, en ga zo maar door. Je kunt traktatiemachines bij verschillende verhuurbedrijven huren. Het is doorgaands het handigst om een dergelijke machine bij een verhuurbedrijf te huren wat dicht bij jouw locatie gevestigd is. Als je de machine zelf moet ophalen scheelt dit tijd, en als je de traktatie machine die je gaat huren laat brengen, scheelt dit ook weer in de rijkosten. Meestal kun je een traktatieapparaat of traktatiekar huren voor een dagje. Sommige verhuurbedrijven bieden zelfs de volgende optie: je haalt de machine de dag voor het feest op, gebruikt hem op de feestdag zelf, en brengt hem de volgende dag weer terug, en dit alles voor de prijs van één dag huur. Als je verhuur van een traktatiekar of machine voor een langere periode overweegt, dan is dat bij de meeste verhuurders ook mogelijk.