Chocoladefontein huren

3 aanbieders gevonden. De prijzen hangen af van het formaat en de capaciteit van de fontein en variëren van € 12,- tot € 30,-.

Top 3 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Hoogte variërend van 40 tot 86 cm
Doorsnede variërend van 25 tot 47 cm
Aansluiting 220 of 230V
Maximale capaciteit variërend van 0.8 tot 10 kg
Dip lekker eten in lekkere chocolade: huur een chocoladefontein

Je ziet ze wel eens op een buffet, maar ook bij iemand thuis op de eettafel, of op een beurs bij een standje dat veel bekijks trekt: de chocoladefontein. Heerlijk vloeit de warme chocolade uit de top, en het valt in een gordijn om laag. Gasten kunnen er lekkere snoepjes, stukjes fruit of cake in dopen aan een stokje. Een chocoladefontein is vrolijk, maar ook lekker decadent. En natuurlijk altijd overheerlijk. Let op: bij veelverhuurders huur je de chocoladefontein zonder chocolade. Bij sommige verhuurders kun je de speciale smeltchocolade wel aanschaffen.

Chocoladefontein huren? Vergeet de chocola niet!

Let op: gebruik geen gewone chocolade van een reep, dit is te dik. Er bestaat speciale fonduechocolade voor chocoladefonteinen die, eenmaal gesmolten, goed vloeibaar is. Deze chocolade moet eerst au bain marie gesmolten worden. Er zijn ook recepten waarmee je gewone chocolade vloeibaar genoeg kunt krijgen voor een chocoladefontein. Zet de chocoladefontein eerst aan en laat hem warm worden. Voeg dan de gesmolten chocolade toe in de onderste schaal. De chocoladefontein doet de rest zelf! Er zijn kleine fonteintjes te huur, geschikt voor maximaal 0,8 kilogram chocolade. Wil je een enorme chocoladefontein voor een grote groep mensen huren? Huur dan een chocoladefontein waar wel 15 kilogram chocola in past.

Hoeveel personen kan ik serveren met een chocoladefontein?

De meest verhuurde chocoladefontein is rond de 40 centimeter hoog. Deze chocoladefontein is perfect voor een locatie met rond de 50 gasten. Zijn er meer gasten, dan kun je een grotere chocoladefontein huren, of bijvoorbeeld twee kleinere. Je kunt dan ook variëren in soort chocola (wit, melk, puur). Voor de echt grote groepen van 600-800 personen, kun je een extra grote chocoladefontein huren, deze kan wel 120 centimeter lang zijn.