Versnipperaar huren

14 aanbieders gevonden. De huurprijs varieert van € 40,- tot € 140,- per dag en hangt af van de capaciteit, het vermogen en de uitvoering.

Top 14 verhuurbedrijven

 • Huurtopper 2022
 • Pak kortingscode
 • Best beoordeeld
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Meest gekozen
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Vermogen variërend van 4,1 tot 36 kW
Capaciteit invoer variërend van 4,5 tot 19 cm
Eigen gewicht variërend van 30,5 tot 1.100 kg
Aandrijving benzine, diesel of elektrisch

Recente huuraanvragen

Takkenversnipperaar (benzine) in Zeewolde

voor 1 dag bij A1 Verhuur B.V.

09-02-2023

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


9,0

We hebben met een groep vrijwilligers de tuin van de Hervormde Kerk Kapelle aangepakt waardoor er heel veel snoeihout vrij kwam. Om het hout te versnipperen ben ik naar Moer Verhuur gegaan en werd daar hartelijk ontvangen. Dezelfde dag als het snoeien wilden wij dit ook meteen versnipperen maar door de geweldige klus lukte dit niet en heb de huur van het apparaat uit moeten stellen. Dit was voor de verhuurder geen enkel probleem dus een week later is alles met een prima werkende houtversnipperaar alsnog geregeld. Halen en brengen was een fluitje van een cent. Fijn dat je in je eigen woonplaats zo terecht kunt. Lees meer

Gehuurd:

Versnipperaar

op 07-02-2023

12-02-2023


9,0

Zeer behulpzame en vlotte behandeling.

Gehuurd:

Versnipperaar

op 31-01-2023

01-02-2023
Eenvoudig hout versnipperen met een gehuurde versnipperaar

Als je snoeiwerk hebt verricht en het groen en de takken wilt versnipperen tot compost, is het huren van een versnipperaar ideaal. De meeste versnipperaars kunnen zowel groen materiaal als hardhout versnipperen; afhankelijk van de dikte van de takken/stam. Veel hardhout te versnipperen? Huur dan een versnipperaar met veel vermogen. Een versnipperaar kan je bij veel verhuurbedrijven huren. Op deze pagina kan je vinden welke verhuurbedrijven bij jou in de buurt zitten. 

Goed om te weten bij het huren van een versnipperaar

Versnipperaars zijn in allerlei soorten en maten te huur. Het vermogen van de machine hangt dan ook af van het type aandrijving. Er zijn (grote) versnipperaars te huur met een verbrandingsmotor (benzine of diesel) en versnipperaars die werken met een elektrisch aangedreven motor. Dit zijn vaak de wat kleinere versnipperaars. Het vermogen van versnipperaars varieert van 4 tot 36 kW, met een invoercapaciteit van 4 tot 20 centimeter. De kleinere versnipperaars zijn vaak eenvoudig te verplaatsen en met een aanhanger gemakkelijk te transporteren.

Versnipperaar op aanhanger huren?

Zoek je een versnipperaar voor het zwaardere werk? In dat geval kun je het beste een hakselaar op aanhanger huren. Dit is een grote versnipperaar die gemonteerd is op een aanhanger en dus erg gemakkelijk is om te verplaatsen. Deze aanhangermodellen zijn behoorlijk zwaar, maar zolang ze niet boven de 750 kg uitkomen (en de totale combinatie van trekvoertuig en aanhanger niet boven de 3.500 kilogram uitkomt) kun je deze versnipperaars gewoon met rijbewijs B vervoeren. Veel verhuurbedrijven bieden trouwens ook de mogelijkheid om de versnipperaar tegen een meerprijs te brengen en op te halen op locatie.

Wees voorzichtig bij het gebruiken van een versnipperaar

Versnipperaars werken met meerdere messen die roteren en de takken die je in de versnipperaar stopt met veel kracht naar zich toe trekken. Daarom is het belangrijk dat je altijd let op je veiligheid. Als je nooit eerder met een versnipperaar hebt gewerkt, lees dan goed de bijgeleverde handleiding door. Draag altijd de juiste beschermingsmiddelen, zoals een veiligheidsbril en gehoorbescherming.