K-Rentool

Contact

Openingstijden - Gesloten

  • Maandag 07:00 - 17:00
  • Dinsdag 07:00 - 17:00
  • Woensdag 07:00 - 17:00
  • Donderdag 07:00 - 17:00
  • Vrijdag 07:00 - 17:00
  • Zaterdag 08:30 - 13:00
  • Zondag Gesloten

Beoordeling (6)


10

Great service. The trailer was in good condition and clean.

Gehuurd:

Aanhanger met huif

op 09-06-2023


9,0

Fijne bezorging en ophalen door de chauffeur, gaf info voor het installeren en bood hulp aan bij de volgende plaatsing achter in mijn tuin. Een aanrader.

Gehuurd:

Rolsteiger

op 04-10-2022


1,0

K-Rentool verhuurt selectief. Dat wil zeggen, als je nog geen ervaring met het apparaat hebt willen ze het niet aan je verhuren. Werd hier wel netjes van tevoren over opgebeld, maar heb je als klant uiteindelijk niets aan. Beetje jammer. Dan maar iets verder weg rijden naar een ander verhuurbedrijf die de instructie er gewoon levert. Lees meer

Gehuurd:

Aanhanger lift

op 26-03-2022


9,0

goed onderhouden aanhangers zonder problemen en nu zelfs een nieuwe mee gekregen


10

goede uitleg, goed materiaal, mooie winkel en altijd gezellig


10

Uitstekende service en perfect klantgericht. Een bedrijf waar ik graag terug kom.

Informatie over K-Rentool
K-Rentool is al sinds 1982 een begrip in Den Haag en omstreken. Vakman en doe-het-zelver weten K-Rentool te vinden als het gaat om goed gereedschap, betrouwbare bouwmachines en vakkundig advies tegen een redelijke prijs. De reparatie- en onderhoudsafdeling in huis garanderen, mits goed gebruikt, dat u veilig gereedschap in handen heeft. U zult zich thuis voelen bij K-Rentool. Want vakmensen en doe-het-zelvers vinden bij K-Rentool wat ze zoeken: voor iedere klus de juiste machine of het beste gereedschap voor een aantrekkelijke prijs. Wat wilt u nog meer? K-Rentool is sinds de start in 1982 uitgegroeid tot een succesvol bedrijf. Met een ijzersterke reputatie en de persoonlijke, klantgerichte service van een familiebedrijf. De grootste op het gebied van verhuur, verkoop en reparaties van bouwmachines in Den Haag en omstreken. In de loop der jaren zijn we steeds verder ontwikkeld en blijven we ontwikkelen om met de huidige tijd steeds mee te kunnen draaien in elke branche. Ook in de Chemie, Petrochemie en de Nederlandse isolatie- en steigerbouwbedrijven zijn wij zeer actief. Onze liften hebben dan ook een externe vonkenvanger met certificaat, 4 meter afstandbediening en een uitschuifbare steigerbak. Al onze ladderliften worden jaarlijks gekeurd, en onze monteurs keuren dan ook uit naam van TüV T-Spec. We hebben liften op benzine en diesel tot werkhoogte van 38 meter. De liften worden geleverd van Delfzijl tot Antwerpen. Daar zijn we best wel trots op.
Bezorgkosten

Afhankelijk van het gehuurde product en locatie.

Bezorginformatie

Bezorgen en ophalen wordt gedaan in tijdblokken van 2 uur op doordeweekse dagen gedurende de dag.