Volkswagen Up huren

Top 2 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Kleine stadsauto nodig? Huur een Volkswagen Up

Na de Volkswagen Polo en de Volkswagen Golf kwam het merk met de verbeterde Volkswagen Up. Deze auto is zeer compact en extreem wendbaar. Het is dus een ideale stadsauto om te huren. Deze compacte auto kun je bij meerdere verhuurbedrijven in Nederland huren. Doordat hij vrij compact is, en bedoeld voor de gewone man, is deze auto voordelig om te huren. Toch hoef je niet bang te zijn dat je verlegen komt te zitten om gemak en technisch vernuft. De Volkswagen Up is een moderne auto. Op Huren.nl vind je de verschillende verhuurbedrijven van de Volkswagen Up. Bekijk en vergelijk deze verhuurders en huur op deze manier makkelijk, slim en snel een Volkswagen Up via Huren.nl.

Compact en wendbaar, maar ook veel stabiliteit: Volkswagen op huren

De Volkswagen Up behoort tot het A-segment van auto’s, de compacte stadsauto’s. Er is plaats voor vier personen in de Volkswagen Up, en hij is verkrijgbaar in een 3-deurs, en een 5-deurs uitvoering. Ondanks dat de Volkswagen Up een kleinere auto is, hoef je niet bang te zijn dat je krap zit. Er is zowel voorin als achterin genoeg ruimte voor volwassenen om goed te kunnen zitten. Ook is de wegligging van de Volkswagen Up uitstekend, omdat de wielbasis relatief lang is voor zo’n compacte auto. Daardoor is de auto nog steeds extreem wendbaar, maar ook robuust en veilig op de snelweg. De Volkswagen Up biedt plaats aan 251 liter bagage, wat veel is voor een kleine auto als deze.

Goed om te weten als je een auto als de Volkswagen Up huurt

Per verhuurbedrijf kunnen de huurvoorwaarden sterk verschillen. Let hier op bij het vergelijken van de verhuurders van de Volkswagen Up. Bekijk bijvoorbeeld of er een minimumleeftijd is voor het huren van een auto, of je een minimum aantal jaar in het bezit moet zijn van je rijbewijs, of je meer moet betalen als er een extra bestuurder meerijdt, enzovoorts. Huur slim, huur via Huren.nl!

Gerelateerde categorieën