Vind jouw beste huurdeal

Retro Volkswagen camper huren

Vergelijk 3 verhuurbedrijven

Scharphof Campers logo

VW California of Pössl huren, vrije kilometers!

Nijverdal
v.a. 790,-

Camptoo logo

Het leukste en veiligste platform voor huurcampers

Meerdere vestigingen
v.a. 390,-

PaulCamper logo

+Verzekering +Uitrusting +KMs +Geen extra kosten

Meerdere vestigingen
v.a. 349,-
Prijs per week

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Gek op retro? Huur een Volkswagen Camper!

Met je gezin in een authentiek busje van camping naar camping, terwijl jullie meezingen met de liedjes op de radio? Of als kersvers getrouwd stel de horizon tegemoet rijden en genieten van de prachtige landschappen om jullie heen? In een Volkswagen Camper kan het! Hoe romantisch is het om in een seventies busje te slapen?! Rijden en kamperen in deze camper is een ervaring die je bijblijft voor de rest van je leven. Ook als je een weekendje wil toeren met je vrienden is een Volkswagen Camper ideaal. Iets meer ruimte nodig? Ga dan voor een alkoof camper of een integraal camper. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van Volkswagen Campers in de door jou gewenste omgeving.

Verhuurinformatie: hoe ziet een camper eruit?

Kamperen in de Volkswagen Camper? Doen! Door een paar eenvoudige handelingen uit te voeren creëer je een comfortabele slaapgelegenheid. Verder is de camper uitgerust met stoelen en een tafel, zodat jullie ‘s ochtends lekker aan tafel kunnen ontbijten. Bak een eitje op het 2-pits kookstel en de melk bewaar je gewoon in de koelkast. De camper is ook voorzien van een wasbak met stromend water en een stroompunt. Vergeet trouwens niet om een camcorder mee te nemen, zodat je al die speciale momenten vast kan leggen. Zo maak je jullie avontuur helemaal onvergetelijk!

Belangrijke huurvoorwaarden

De minimale leeftijd die gehanteerd wordt voor het rijden in een Volkswagen Camper verschilt per verhuurbedrijf, maar meestal ligt deze tussen de 23 en 27 jaar. Je moet vaak wel minimaal 3 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs. In de camper mag niet gerookt worden en huisdieren zijn vaak niet toegestaan. Ook rijden in de sneeuw of hagel, bijvoorbeeld in wintersportgebieden, wordt door de verhuurbedrijven verboden. Wil je gaan en staan waar je maar wilt? Zorg dan dat je een onbeperkt aantal kilometers mag rijden. Sommige verhuurbedrijven hanteren namelijk een limiet. Ovederschrijd je dit limiet, dan betaal je een extra bedrag per overschreden kilometer. Was het busje trouwens niet in een automatische wasstraat en soms kun je groene zones zoals binnensten ook beter vermijden (in verband met boetes). Wil je een Volkswagen Camper huren? Hou dan rekening met borgkosten en eventuele verzekeringen. Fijne vakantie!

Kenmerken en varianten

  • Aantal personen variërend tot 6 personen
  • Aantal slaapplaatsen variërend van 2 tot 5 slaapplaatsen
  • Rijbewijs B