Volkswagen Golf huren

Top 0 verhuurbedrijven

De meest populaire huurauto? Huur de Volkswagen Golf

De Volkswagen Golf is een van de meest populaire huurauto’s in Nederland. Dat komt waarschijnlijk doordat deze auto de meest gemiddelde auto is die er bestaat. Hij is niet te klein, maar ook niet onnodig groot. Hij is eenvoudig, maar wel van de nodige gemakken voorzien. Hij is niet de goedkoopste, maar zeker niet een van de duurdere auto’s om te huren. De Volkswagen Golf is zo populair, dat je bijna bij elk verhuurbedrijf wel een Golf kunt huren. Op Huren.nl hebben we een overzicht gemaakt van de verhuurbedrijven waarbij je terecht kunt voor het huren van een Volkswagen Golf. Wel zo handig, nu hoef je alleen nog de verhuurbedrijven te vergelijken.

Meerdere varianten en voordelen van het huren van de VW Golf

De Volkswagen Golf is het meest populair geweest in de uitvoering ‘IV’. Deze Golf werd geprezen om zijn uiterlijk, en is enorm veel verkocht. Tegenwoordig heeft Volkswagen de Golf meerdere malen vernieuwd en verbeterd, waardoor je nu bij de meeste verhuurbedrijven een modernere Volkswagen Golf huurt. Bij de meeste verhuurders kun je kiezen of je een Golf met diesel- of benzinemotor huurt, en of je een automaat of handgeschakelde auto neemt. De Volkswagen Golf is bovendien in meerdere modellen te huur. Naast de standaard Volkswagen Golf, kun je de Golf Variant (een stationwagen), de Golf Plus, de Golf Sportvan en de Golf Cabrio huren. De standaard Golf is bijna overal te huur, de overige specifieke modellen zijn niet overal te vinden.

Denk aan de huurvoorwaarden als je een Golf huurt

Vergelijk de huurvoorwaarden van de verschillende verhuurders van de Volkswagen Golf. Bij het ene verhuurbedrijf moet je minimaal 21 zijn om een Golf te kunnen huren, terwijl deze leeftijd bij een andere verhuurder hoger kan liggen. Houd er ook altijd rekening mee dat het vaak voorkomt dat je de borg met een creditcard moet betalen (soms halen ze er geen bedrag af, maar noteren ze de gegevens van je creditcard). Geen creditcard? Overleg met de verhuurder.

Gerelateerde categorieën