Veilig en betrouwbaar: huur een Volkswagen!

De slagzin van Volkswagen is: ‘Das Auto’, wat Duits is voor ‘dé auto’. En daar is ook weinig van gelogen. Volkswagen heeft een aantal, dat het straatbeeld enorm bepalen. Overal waar je kijkt in een straat, staat wel een Volkswagen geparkeerd. De meest bekende moderne Volkswagens die je kunt huren zijn de Golf, de Polo en de Up!. Dit soort auto’s zijn ideaal om te huren voor een vakantie, een dagje uit, of een zakelijke trip. Ze zijn vaak niet duur om te huren, en zeer degelijk.

Huur een speciale Volkswagen voor een speciale gelegenheid

Naast de moderne, populaire huurauto’s van Volkswagen, kun je ook kiezen uit het klassieke assortiment van Volkswagen. Je ziet hem eigenlijk bijna helemaal nooit meer in het straatbeeld, de Volkswagen Kever. Elke keer als er eentje langsrijdt, kijkt iedereen eventjes op. Een Volkswagen Kever is ondertussen een Oldtimer geworden, en is een ideale trouwauto. Er zijn veel witte Volkswagen Kevers te huur, maar ook Kevers in andere kleuren. Daarnaast is het Volkswagen busje perfect voor een gala, een bruiloft of een enorm romantisch weekendje weg. Vind op Huren.nl alle verhuurders van de retro/Oldtimer Volkswagens, en de moderne modellen bij jou in de buurt!

De huurvoorwaarden en extra’s bij het huren van een Volkswagen

Bij het huren van een auto moet je bijna altijd borg betalen. Houd er rekening mee dat de borg bij Oldtimers vaak best hoog kan zijn. Natuurlijk krijg je de borg terug als bij terugkomst de auto in goede staat verkeert. Vaak gelden er huurvoorwaarden bij het huren van nieuwe en oude auto’s. Door de bank genomen geld: hoe ouder de auto, hoe langer je in het bezit moet zijn van je rijbewijs. Denk aan het huren van extra’s zoals een kinderzitje en een navigatiesysteem!