Krukken huren in Amersfoort

2 aanbieders gevonden. De prijzen van elleboogkrukken kunnen verschillen per verhuurbedrijf. Handig om even te vergelijken.

Top 1 verhuurbedrijf

75 km

  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden
  • Dichtstbijzijnde
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Elleboogkrukken te huur in Amersfoort voor als je slecht ter been bent

Als je tijdelijk slecht ter been bent, is het huren van elleboogkrukken aan te raden. Met één of twee krukken heb je meer steun en ben je toch nog mobiel. In Amersfoort zijn meerdere verhuurbedrijven te vinden die gespecialiseerd zijn in het verhuren van zorghulpmiddelen zoals krukken. Hier op Huren.nl vind je deze verhuurders op een rijtje. Bij de meeste verhuurbedrijven in Amersfoort kun je kiezen of je een paar krukken of een losse kruk wilt huren. Als je maar één kruk nodig hebt, huur dan een standaard kruk met een eenvoudig handvat, of huur een elleboogkruk die speciaal bedoeld is voor de rechter- of de linkerhand.

Je kunt krukken huren voor een korte of langere periode

Het huren van elleboogkrukken is erg eenvoudig en kan bij vrijwel elk verhuurbedrijf in Amersfoort voor zowel een korte als een langere periode. Houd er wel rekening mee dat er soms een minimumhuurperiode is. Vergelijk de verhuurders, maar ook het aanbod zelf. Wist je bijvoorbeeld dat je vaak kunt kiezen tussen het huren van een kruk met open of met gesloten manchet? Huur elleboogkrukken met een gesloten manchet als je het fijn vindt dat de kruk aan je arm blijft hangen als je wat pakt. Huur een kruk met halfopen manchet als je geen zin hebt in mouwen van jassen die blijven haken. Huur slim, huur vandaag nog de juiste krukken in Amersfoort via Huren.nl.