Rolstoel huren in Amersfoort

1 aanbieder gevonden. De prijs van een rolstoel kan verschillen per verhuurbedrijf. Vergelijk de verschillende aanbieders.

Top 1 verhuurbedrijf

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Tijdelijk fysiek beperkt? Huur een rolstoel in Amersfoort

Op Huren.nl vind je de verhuurbedrijven van rolstoelen in de buurt van Amersfoort. Lees hieronder meer over de verschillende types rolstoelen die in Amersfoort te huur zijn, zoals de transportrolstoel, lichtgewicht rolstoel en de kinderrolstoel. Huur slim, huur een rolstoel in Amersfoort via Huren.nl.

Meerdere soorten en maten rolstoelen te huur in Amersfoort

De meeste rolstoelen die verhuurd worden in Amersfoort hebben een zitbreedte van 46 centimeter. De zitbreedte van kinderrolstoelen varieert, maar is gemiddeld zo’n 38 centimeter. Het gewicht van de standaardrolstoel is meestal niet meer dan 20 kilogram, terwijl de lichtgewicht rolstoel die je kunt huren in Amersfoort minder dan 10 kilogram weegt. Ga je veel op pad, huur dan een transportrolstoel, deze is extra compact op te klappen en eenvoudig in gebruik.

De voorwaarden verschillen per verhuurder

Bekijk de prijzen bij de verhuurbedrijven, en houd in de gaten of de prijs die genoemd wordt per dag is of per week. De meeste verhuurders in Amersfoort verhuren rolstoelen per week. Het kan zijn dat je de rolstoel ook minimaal een week moet huren, omdat er een minimumhuurperiode geldt. Let hierop bij het vergelijken van de verhuurders in Amersfoort. Via Huren.nl is het ook mogelijk om een rolstoelbus of rolstoelauto in Amersfoort te huren, handig als je een dagje tussen uit wilt gaan!