Krukken huren in Breda

2 aanbieders gevonden. De prijzen van elleboogkrukken kunnen verschillen per verhuurbedrijf. Handig om even te vergelijken.

Top 2 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Kies voor veiligheid, huur krukken in Breda

Veiligheid staat voor alles, ook bij het revalideren. Als je tijdelijk slecht ter been bent, is het verstandig om goede elleboogkrukken te huren. Door gebruik te maken van elleboogkrukken heb je steun, ben je mobiel, en belast je je armen zo min mogelijk. In Breda kun je kiezen uit verschillende verhuurbedrijven om krukken bij te huren. Op Huren.nl vind je de verschillende verhuurbedrijven op een rijtje. Vind en vergelijk makkelijk en snel de juiste krukken om te huren in Breda via Huren.nl!

Krukken huren voor een korte periode, of juist voor langere tijd?

Wist je dat het bij de meeste verhuurbedrijven in Breda zo is, dat als je langer huurt, de huurprijs per dag lager wordt? Huur slim: soms is het voordeliger om iets langer te huren. Kies voor de juiste elleboogkrukken die bij jou passen. Je kunt bij veel verhuurbedrijven kiezen welke kleur krukken je huurt. De kleuren zilver, zwart, rood en blauw zijn erg populair. Ook de manchetten van krukken die te huur zijn in Breda kunnen verschillen. Je hebt open en gesloten manchetten. Elk type heeft zijn eigen voor- en nadelen, het gaat hierbij vooral om persoonlijke ervaring of voorkeur. Bij de meeste verhuurbedrijven in Breda kun je krukken per paar, of los huren. Handig om te weten!