Krukken huren in Tilburg

4 aanbieders gevonden. De prijzen van elleboogkrukken kunnen verschillen per verhuurbedrijf. Handig om even te vergelijken.

Top 1 verhuurbedrijf

75 km

  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

In Tilburg huur je verschillende soorten elleboogkrukken

In Tilburg zijn verschillende verhuurbedrijven gevestigd die gespecialiseerd zijn in het verhuren van zorghulpmiddelen. Als je tijdelijk slecht ter been bent, is het huren van elleboogkrukken aan te raden. Met één of twee krukken heb je meer steun en ben je toch nog mobiel. Bij de meeste verhuurders in Tilburg kun je kiezen of je slechts één of een paar krukken willen huren. Als je maar één kruk nodig hebt, huur dan een standaard kruk, of huur een elleboogkruk die speciaal bedoeld is voor de rechter- of de linkerhand. Overweeg ook of je een elleboogkruk wilt huren met open of halfopen elleboogsteun.

Denk aan de voorwaarden als je krukken gaat huren

Als je in Tilburg elleboogkrukken wilt huren voor een korte periode, vind dan via Huren.nl een verhuurbedrijf dat geen minimum huurtermijn heeft. Wil je juist langer huren, omdat je een langere periode moet revalideren? Vergelijk dan de verhuurbedrijven uit Tilburg op de service voor huren voor lange termijn. Vaak is het bijvoorbeeld zo, dat hoe langer je huurt, hoe goedkoper de huurprijs per dag wordt. Handig om te weten als je de Tilburgse verhuurders vergelijkt!