Krukken huren in Eindhoven

6 aanbieders gevonden. De prijzen van elleboogkrukken kunnen verschillen per verhuurbedrijf. Handig om even te vergelijken.

Top 1 verhuurbedrijf

Alle afstanden

  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Verantwoord revalideren: Huur krukken in Eindhoven

Als je tijdelijk slecht ter been bent, en je wilt op een verantwoorde manier revalideren, dan is het huren van krukken een handige oplossing. Omdat je de krukken maar tijdelijk nodig hebt, is het niet nodig om ze aan te schaffen. Op deze manier hoef je ze na gebruik niet op te slaan, en ben je ook nog voordeliger uit. In Eindhoven zijn meerdere verhuurders gespecialiseerd in het verhuren van verschillende soorten krukken. Lees verder voor meer informatie over de verschillen tussen de krukken die verhuurd worden in Eindhoven.

Krukken voor kinderen of extra’s huren?

Er zijn elleboogkrukken te huur voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Elke kruk die te huur is, is bovendien in hoogte verstelbaar. Een ander belangrijk verschil tussen de elleboogkrukken die je kunt huren in Eindhoven, is het open of gesloten manchet. Met een open manchet kun je makkelijk je elleboog in en uit de kruk bewegen, maar heb je wel minder houvast als je even wat wilt pakken of je handen voor iets anders wilt gebruiken. Met de elleboogkruk met gesloten manchet heb je dit probleem niet, maar blijft de kruk bijvoorbeeld wel hangen als je je evenwicht verliest, waardoor je je val niet kunt opvangen. Overweeg jouw eisen en wensen, en vergelijk de verhuurders en het aanbod van te voren via Huren.nl!