Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Krukken huren in Enschede

De prijzen van elleboogkrukken kunnen verschillen per verhuurbedrijf. Handig om even te vergelijken.

Vergelijk 1 verhuurbedrijf

25 km
 • 5 km
 • 10 km
 • 25 km
 • 50 km
 • 75 km
 • Alle afstanden
 • ...meer dan een Thuiszorgwinkel
  - Landelijke levering v.a. 4,-
  v.a. 4,-
 

Huur krukken in Enschede als je hulp nodig hebt bij het lopen

Als je je been gebroken hebt, of om een andere reden tijdelijk elleboogkrukken nodig hebt om te kunnen lopen, is huren een handige optie. Je gebruikt ze (hopelijk) toch maar voor maximaal een paar weken, dus aanschaffen is zonde. Het huren van krukken bij een van de verhuurders in Enschede kan bij meerdere verhuurbedrijven. Op Huren.nl vind je deze verschillende verhuurbedrijven in Enschede op een rijtje. Op deze manier huur je eenvoudig en snel de juiste elleboogkrukken via Huren.nl.

Verschillende elleboogkrukken die je kunt huren

Er zijn een paar grote verschillen tussen de krukken die te huur zijn in Enschede. Eén van de belangrijkere verschillen zit hem in de open of gesloten manchetten. Krukken met open manchetten zijn extra veilig, omdat ze niet blijven haken aan je arm als je ten val komt. Het handige van krukken met gesloten elleboogsteunen, is dat deze om je arm blijven als je je handen even voor iets anders nodig hebt. Kies voor het huren van elleboogkrukken in Enschede met gewone handvaten, of met ergonomische handvaten. Er zijn bovendien krukken te huur in Enschede die speciaal voor de linker- of de rechterhand bedoeld zijn.

Veelgestelde vragen

Reserveren

 • Hoe kan ik elleboogkrukken huren?

  Krukken huren is vrij eenvoudig. Vergelijk alle verhuurders bij jou in de buurt bovenaan deze pagina. Kies de verhuurder en de krukken die het beste bij je passen en geef aan wanneer je er gebruik van wilt maken. Kom je er niet uit op de website van de door jou gekozen verhuurder, neem dan telefonisch contact met hen op voor meer informatie. Bekijk alle bedrijven met krukken te huur en vind de beste deal!

 • Hoe kan ik voor mijn reservering betalen?

  Hoe je voor de reservering dient te betalen verschilt per verhuurder. Bij de meeste verhuurders huur je de krukken totdat je de krukken terugbrengt of op laat halen. Na de huurperiode ontvang je een factuur. Deze kun je eenvoudig via Ideal of Creditcard betalen. Dus merk je dat je dat je de krukken na een week niet meer nodig hebt? Neem dan contact op met de verhuurder. Zodra de verhuurder de krukken terug in handen heeft, stopt de huurperiode. Krukken huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl.

 • Kan ik elleboogkrukken lenen?

  Bij krukken verhuur bieden veel verhuurders ook de optie om de krukken gratis te lenen. Je moet hierbij vaak wel voldoen aan enige voorwaarden, daarnaast is de huurperiode is vaak beperkt. Kijk op de website van onze verhuurders om te bepalen of ze deze optie aanbieden en of je voldoet aan de voorwaarden. Weet je niet zeker of je aan de voorwaarden voldoet? Neem dan telefonisch contact op met de verhuurder.

 • Is er een minimale huurperiode?

  De meeste verhuurders hebben een minimale huurperiode, deze minimale huurperiode varieert bij elleboogkrukken vaak van een week tot soms wel 5 weken. Echter zijn er enkele uitzonderingen waarbij het minimum bijvoorbeeld een dag is. We willen je adviseren om daarom een kijkje te nemen op de websites van onze verhuurders om de minimale huurperiode te bekijken.

 • Kan ik mijn reservering kosteloos annuleren?

  Bij veel van de verhuurders is op tijd annuleren mogelijk. Bij de meeste verhuurders dien je de reservering minimaal 24 uur van tevoren te annuleren. Wanneer de krukken al verzonden zijn betaal je vaak voor de huurdag, de verzendkosten en de ophaalkosten. Voordat je de krukken gaat huren willen we je adviseren op de algemene huurvoorwaarden door te nemen. In de algemene voorwaarden vind je alles terug over de annuleringsvoorwaarden.

 • Hoe wordt de huurprijs berekend?

  Bij krukken verhuur betaal je vrijwel altijd achteraf. Zo kun je zelf, zonder teveel te betalen, bepalen wanneer je weer op eigen benen kunt staan. De totaalprijs wordt berekend met de vaste dagprijs. Deze dagprijs staat vermeld op de website van de verhuurder. Verwacht je dat je de krukken veertien dagen nodig hebt? Dan betaal je veertien keer de dagprijs. Naast de dagprijs betaal je meestal ook bezorg- en/of ophaalkosten. Deze worden na de huurperiode verwerkt in de factuur.

 • Moet ik borg betalen bij het huren van elleboogkrukken?

  Bij krukken verhuur moet je bij de meeste verhuurders borg betalen. De borg verschilt per verhuurder en varieert tussen de €30,- en €100,-. De borg is afhankelijk van het verhuurbedrijf, het model dat je huurt en de huurperiode. Bij een groot deel van de verhuurders betaal je de borg bij de overdracht. Of je dit contact of per pin dient te betalen is afhankelijk van de verhuurder. Voor meer informatie omtrent de borg adviseren we je om de algemene voorwaarden van de verhuurder door te lezen.

Levering

 • Kan ik de krukken laten bezorgen of zelf afhalen?

  Bij vrijwel elke verhuurder is het mogelijk om de krukken op locatie te laten bezorgen. Enkele verhuurders leveren alleen in een bepaalde regio of tot een bepaalde afstand. Buiten deze afstand rekenen de verhuurbedrijven vaak een prijs per kilometer. Vergelijk de verhuurders dus niet alleen op de dagprijs. Kijk altijd naar de bezorg- en ophaalkosten, zo voorkom je onverwachte bijkomende kosten.

 • Wat zijn de levertijden?

  Veel van de verhuurders kunnen de krukken de volgende dag leveren mits je de krukken op tijd besteld. Voor de levertijden adviseren we je om een kijkje te nemen op de website van de verhuurders. Kun je de levertijd niet terugvinden op de website? Neem dan telefonisch contact op met de verhuurder. Vergelijk alle bedrijven met krukken te huur en vind de verhuurder die het beste bij je past.

Gebruik

 • Hoe stel ik de juiste hoogte in van de elleboogkrukken?

  Voordat je de elleboogkrukken gaat gebruiken dien je deze eerst op de goede hoogte in te stellen. Om de hoogte aan te passen druk je de uitstekende palletjes aan de weerszijde van de stok tegelijkertijd in. Ga rechtop staan op het goede been en houd het zwakke been gestrekt of ligt gebogen boven de grond. Pak de krukken vast en plaats ze iets naar voren. Laat de armen ontspannen langs je lichaam hangen. Zorg ervoor dat de bovenkant van het manchet gedeelte net onder de elleboog zit. Vervolgens laat je de bolletjes in de gaatjes vallen. Zorg ervoor dat de krukken op gelijke hoogte zijn ingesteld.

 • Hoe gebruik ik de krukken op een juiste manier?

  Wanneer je de krukken gebruikt is het verstandig om altijd met een rechte rug te lopen, met de kruk(ken) langs je lichaam. Loop je met twee krukken? Houd dan het zwakke been licht gebogen, zet de krukken naar voren en stap met het gezonde been naar voren. Loop je met één kruk? Zet dan het zwakke been en de kruk tegelijkertijd naar voren. Leun hierbij zoveel mogelijk op de kruk. Met het andere been zet je een stap naar voren tot aan het zwakke been of iets daar voorbij.

 • Ik heb de gehuurde krukken niet meer nodig, wat nu?

  Wanneer je de krukken niet meer nodig hebt, dan laat je dit weten bij de verhuurder. De verhuurder komt de krukken vaak de eerstvolgende werkdag ophalen. Let op! De huurperiode loopt door totdat de verhuurder de krukken weer in bezit heeft. Het kan zijn dat de verhuurder ophaalkosten rekent. Deze kosten worden dan verwerkt in de factuur.

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Alternatieve links

Gerelateerde categorieën