Krukken huren in Haarlem

3 aanbieders gevonden. De prijzen van elleboogkrukken kunnen verschillen per verhuurbedrijf. Handig om even te vergelijken.

Top 1 verhuurbedrijf

75 km

  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Huur de juiste krukken in Haarlem

Als je door een ongeluk tijdelijk slecht ter been bent, is het vaak handig om krukken te gebruiken. Gelukkig hoef je niet gelijk dure elleboogkrukken te kopen, maar kun je ze ook huren. In Haarlem zijn verschillende verhuurders gespecialiseerd in het verhuren van zorghulpmiddelen zoals krukken. Wist je dat je bij de meeste verhuurbedrijven kunt kiezen of je twee krukken of een losse kruk huurt? Als je een losse elleboogkruk nodig hebt ter ondersteuning bij het lopen, huur er dan één bij een van de verhuurders in Haarlem. Je kunt soms kiezen voor een speciale linkerkruk of rechterkruk (hierbij is het handvat speciaal gevormd naar de juiste hand).

Krukken huren? Vergelijk de service van de verhuurders

Als je in beweging wilt blijven, ondanks dat je voor een tijdje slecht ter been bent, is het in Haarlem vaak mogelijk om vandaag nog elleboogkrukken te huren. Zorg wel dat je de juiste krukken huurt. Denk bijvoorbeeld aan de belasting, die heeft vaak een maximum (ongeveer tussen de 150 en 280 kilogram). De verhuurders in Haarlem bieden vaak simpele, voordelige elleboogkrukken te huur aan met eenvoudige handvaten, maar ook luxere krukken met ergonomische handvaten. Kies voor voordeel, maar ook voor comfort. Huur de juiste elleboogkrukken in Haarlem via Huren.nl!