Rolstoel huren in Haarlem

3 aanbieders gevonden. De prijs van een rolstoel kan verschillen per verhuurbedrijf. Vergelijk de verschillende aanbieders.

Top 3 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Huur de juiste rolstoel in Haarlem

Kan je tijdelijk niet of moeizaam lopen? Dan is het huren van een rolstoel een ideale uitkomst. Het aanschaffen van een rolstoel is interessant als je deze voor onbepaalde tijd nodig zal hebben. Maar als je in Haarlem woont en moet revalideren, dan kun je beter een rolstoel huren.

Rolstoel huren in Haarlem per week of voor langere periode

Wist je dat sommige verhuurbedrijven uit Haarlem een minimumhuurperiode hanteren? Dat houdt in dat je bij veel verhuurders de rolstoel minimaal voor een weekje moet huren. Vaak is dat geen probleem, omdat je toch wel een tijdje moet zitten in een rolstoel. Maar als je alleen een dagje uit wil in Haarlem, vind je de verhuurders van rolstoelen voor een dagje makkelijk en snel via Huren.nl.

Een lichtgewicht of gewone rolstoel huren in Haarlem?

Er zijn meerdere soorten en maten rolstoelen te huur in Haarlem. Wist je bijvoorbeeld dat er ook lichtgewichtrolstoelen (rond de 10 kilo in plaats van rond de 20) zijn? Bovendien kun je bij enkele verhuurders rondom Haarlem terecht voor transportrolstoelen. Deze rolstoelen zijn zeer compact op te vouwen. Ga altijd na of de achterwielen, armleuningen en/of voetsteunen afneembaar zijn. Als dit het geval is, is de rolstoel vaak ineens veel gemakkelijker mee te nemen. Ook is het mogelijk om via Huren.nl een rolstoelbus of rolstoelauto in Haarlem te huren voor het vervoeren van rolstoelgebruikers.