Krukken huren in Zwolle

6 aanbieders gevonden. De prijzen van elleboogkrukken kunnen verschillen per verhuurbedrijf. Handig om even te vergelijken.

Top 1 verhuurbedrijf

Alle afstanden

  • 75 km
  • Alle afstanden
  • Meest gekozen
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Goed revalideren: huur krukken in Zwolle

Als je een korte periode niet goed kunt lopen, en als je op een verantwoorde manier wilt revalideren, dan is het huren van krukken een ideale uitkomst. Het aanschaffen van dure krukken is niet nodig: je hebt ze toch maar tijdelijk nodig! Bovendien kunnen krukken een behoorlijke sta-in-de-weg zijn, nadat je ze niet meer hoeft te gebruiken. Vind de verschillende verhuurbedrijven in Zwolle hier op en rijtje. Vergelijk de verhuurders en het aanbod goed!

Krukken voor kinderen of extra’s huren?

Er zijn in Zwolle zowel elleboogkrukken te huur voor volwassenen, als voor kinderen. Alle krukken zijn in hoogte verstelbaar, en hebben een open of gesloten manchet. Kies een open manchet als je makkelijk je arm de kruk in en uit wilt krijgen. Huur een kruk met gesloten manchet als je het handig vind dat de kruk aan je arm blijft hangen als je even iets pakt. Je kunt bij sommige verhuurbedrijven in Zwolle ook extra’s huren. Is het winter en ijzelt het? Huur dan een ijsdop. Dit is een dopje dat je op de onderkant van de kruk draait. Met een ijsdop heb je extra grip bij het lopen. Huur slim, vergelijk de verhuurders van krukken in Zwolle eerst makkelijk via Huren.nl.