Rolstoel huren Zwolle

1 aanbieder gevonden. De prijs van een rolstoel kan verschillen per verhuurbedrijf. Vergelijk de verschillende aanbieders.

Top 1 verhuurbedrijf

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Recente huuraanvragen

Rolstoel

voor 1 maand en 4 dagen

19-01-2023
Snel een rolstoel nodig? Huur een rolstoel in Zwolle

Om snel te herstellen kan het tijdelijk gebruik maken van een rolstoel een vereiste zijn. Het kopen van een rolstoel is echter vaak overbodig. Daarom is het huren van een rolstoel in Zwolle voor kortere revalidatieperiodes een ideale uitkomst. Er zijn meerdere verhuurders in Zwolle die zich gespecialiseerd hebben in het verhuren van zorghulpmiddelen zoals de rolstoel. Vind via Huren.nl de verhuurder van rolstoelen die bij jou past.

Zitbreedte, opvouwbaarheid: vergelijk de Zwolse verhuurders

In Zwolle kun je terecht voor het huren van een kleine (kinder)rolstoel. Deze rolstoel heeft niet de standaard zitbreedte van 46 centimeter, maar meestal rond de 38. De zithoogte van de rolstoel is niet altijd instelbaar. Wel zijn de voetsteunen in te stellen en afneembaar. Wil je veel in Zwolle op pad, dan is het huren van een transportrolstoel wellicht handig. Deze rolstoel kun je heel compact opvouwen zodat hij in de achterbak van een kleine auto past. Een lichtgewicht rolstoel is een andere speciale rolstoel die in Zwolle te huur is. Deze weegt vaak maar 10 kilogram of minder, terwijl de standaardrolstoel zo’n 19 kilo weegt.

Voor lange of korte tijd een rolstoel huren in Zwolle

Let op de huurvoorwaarden van de verhuurders in Zwolle. Vaak is het zo dat er voor het huren van een rolstoel een minimum huurperiode geldt. Vaak is dit een week. Wil je de rolstoel een dagje huren om op pad te kunnen in of juist uit Zwolle? Vind dan hier op Huren.nl de verhuurders die rolstoelen per dagen of dagdelen verhuren! Ook is het mogelijk om een rolstoelbus of rolstoelauto in Zwolle te huren om één of meerdere rolstoelgebruikers gemakkelijk te kunnen vervoeren.