Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Vrieswagen huren in Maastricht

De huurprijs varieert van € 79,- tot € 272,- en hangt af van de grootte en de prijs per km.

Vergelijk 5 verhuurbedrijven

Alle afstanden
 • Alle afstanden
 • Al 30 jaar kwaliteit & service voor de beste prijs
  179 km Amsterdam v.a. 79,-
  v.a. 79,-
 • All-in tarieven! Lage borg en gratis annuleren.
  172 km Amstelveen v.a. 100,-
  v.a. 100,-
 • Kilometers goedkoper… 7 dagen per week geopend!
  156 km Hilversum v.a. 120,-
  v.a. 120,-
 • Al 55 jaar een bekend Bovag verhuurbedrijf!
  171 km Oude Meer v.a. 100,-
  v.a. 100,-
 • Sinds 1999 de grootste in Zeeland!
  144 km Goes v.a. 272,-
  v.a. 272,-
Klik op de kaart om de verhuurders te tonen
 

Met je bevroren goederen door Maastricht!

Een vrieswagen is geschikt voor het vervoeren van bevroren producten op een temperatuur van soms wel -20 graden. Doordat de meeste wagens voorzien zijn van nachtkoeling, kunnen ze zelfs koelen terwijl de wagens stilstaan. Je sluit de koeling dan simpelweg aan op stroom. Woon jij in het Jekerkwartier en organiseer je een groot evenement? Of verzorg je de catering voor een feest in Amby? Huur dan een vrieswagen. Je rijdt in deze wagen met rijbewijs B, maar hou wel rekening met een minimum leeftijd en check of je het vereiste aantal jaren in het bezit bent van een rijbewijs. Voordat je een vrieswagen gaat huren, is het trouwens slim om een aantal verhuurders te vergelijken. Niet alleen de wagens zelf verschillen, denk aan de inhoud (m3) en het laadvermogen (kg), maar ook de huurprijzen verschillen per verhuurbedrijf. Echter, staar je niet blind op de huurprijzen. Verdiep je juist in de addertjes onder het gras. Hieronder lees je daar meer over.

Waarom verschillen de huurprijzen van de vrieswagens?

Huurprijzen kunnen zowel inclusief als exclusief btw zijn. Ook het aantal vrije kilometers dat je mag rijden en de kilometerprijs voor iedere extra gereden kilometer verschillen per verhuurbedrijf. Een lage huurprijs kan dus samenhangen met een lager aantal vrije kilometers en/of een hogere kilometerprijs. Ga je ver rijden met de vrieswagen? Dan wil je natuurlijk dat de kilometerprijs zo laag mogelijk is. Check ook wat de hoogte van de borgsom en van je eigen risico is. Biedt het verhuurbedrijf de mogelijkheid om je eigen risico te verlagen? In de meeste gevallen is dit raadzaam. Door een klein bedrag te betalen, zorg je ervoor dat je bij schade veel minder geld kwijt bent. Niet voor alle vormen van schade kun je het eigen risico verlagen. Informeer hiernaar bij het verhuurbedrijf. Let ten slotte op kosten voor eventuele verzekeringen. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van vrieswagens in en rondom Maastricht. Dus ook in bijvoorbeeld Landgraaf en Sittard.

Tip: Goederen koel of warm vervoeren? Huur dan een koelwagen. Voor meer ruimte kun je een koel-vriesvrachtwagen huren. Hiervoor heb je rijbewijs C nodig.

Kenmerken en varianten

 • Lengte
  variërend van 2,4 tot 6,6 m
 • Rijbewijs
  B
 • breedte
  variërend van 1,7 tot 2,25 m
 • Hoogte
  variërend van 1,6 tot 3,4 m
 • Max. temperatuur
  variërend Tot – 20 ºC
 • Aantal zitplaatsen
  variërend van 2 tot 3 zitplaatsen
 • Laadvermogen
  variërend van 450 tot 1.356 kg
Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!