Kuperus Autoverhuur

Contactgegevens

Liebergerweg 18-26
1221 JS Hilversum

Telefoonnummer :
035-6852000

Bekijk website

Openingstijden

Maandag 07:30 18:00
Dinsdag 08:00 18:00
Woensdag 08:00 18:00
Donderdag 08:00 18:00
Vrijdag 08:00 18:00
Zaterdag 08:00 17:00
Zondag 10:00 15:00

Informatie over Kuperus Autoverhuur

Al in het jaar 1953 is Kuperus Autoverhuur opgericht en de normen en waarden van dit familiebedrijf gelden nog steeds: ervaring, kennis, kwaliteit, efficiëntie, service en persoonlijke aandacht, dat zijn de waarden die ons bedrijf bij zich draagt. Van een kleine zelfstandige onderneming, zijn we uitgegroeid tot één van de grootste regionale autoverhuurders van ‘t Gooi. Daar zijn we trots op en dat willen we ook graag zo houden. Dag in, dag uit. Vandaar dat onze gouden regel is: “afspraak is afspraak en beloofd is beloofd!”. Ook houdt het in dat we 7 dagen in de week voor u klaar staan en buiten de openingstijden kunt u 24/7 uw gehuurde voertuig terugbrengen via een drop box systeem.

Kuperus Autoverhuur is centraal gelegen in het midden van ons land. Wij zijn gevestigd in Hilversum, de Mediastad van Nederland. Komt u met de auto, fiets, brommer of motor? Deze kunnen gratis geparkeerd worden op ons eigen afgesloten terrein. U kunt ook terecht met uw elektrische auto. Deze kunt u tijdens onze openingstijden bij ons opladen bij één van onze oplaadpunten. Verder is het goed om te weten, dat het treinstation Hilversum Centraal gelegen is op 5 min lopen van en naar Kuperus Autoverhuur.

Heeft u geen tijd om het voertuig op te halen of weg te brengen? Vraag ons naar de mogelijkheden.
Tenslotte staat er altijd een glas koud water voor u klaar, een lekkere dorstlesser na uw reis of verhuizing. Proost op de goede afloop!

Openingstijden


7 dagen in de week open & 24 uur per dag retourneren van het voertuig

Bezorgkosten


Vraag naar de mogelijkheden bij Kuperus Autoverhuur! Gratis parkeren op ons eigen afgesloten terrein.


Beoordelingen over Kuperus Autoverhuur


 • “ Ik huur vaker een auto bij Kuperus. Ik word altijd goed en vriendelijk... ”

  • 29-07-2015
  • Huizen
  • 9

  Ik huur vaker een auto bij Kuperus. Ik word altijd goed en vriendelijk geholpen, altijd een top service.

 • “ Na een sneeuwachtige week zijn we weer terug. Het was een geweldig avontuur... ”

  • 08-01-2015
  • amsterdam
  • 10

  Na een sneeuwachtige week zijn we weer terug. Het was een geweldig avontuur op de Weissensee, waarbij we een mooie tocht hebben gezien en als organisatie veel obstakels tegen zijn gekomen. Bij deze tocht hebben we een VW 9 persoonsbus van Kuperus ingezet, die het ondanks het weer ontzettend goed vol hield. We zijn verschillende keren de pas afgereden,door hoog sneeuw gereden en vele kilometers gemaakt zonder problemen tegen te komen. Bedankt dus voor deze ondersteuning!!

 • “ Ik heb een bestelwagen gehuurd om naar het buitenland te gaan en ben goed... ”

  • 25-11-2014
  • Nederhorst den Berg
  • 9

  Ik heb een bestelwagen gehuurd om naar het buitenland te gaan en ben goed geadviseerd. Winterbanden zaten erbij en ik betaalde geen tarief per km. Ik kreeg zelfs een kopje koffie op zaterdagochtend toen ik terug kwam.

  Tonen 1 naar 3 van 3
Vorige 1 Volgende