Decoupeerzaag huren

7 aanbieders gevonden. Prijzen van een decoupeerzaag variëren van € 5,- tot € 20,-, afhankelijk van de zaagcapaciteit en de uitvoering.

Top 7 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Huurtopper 2023
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Variant stroomaansluiting of accu
Extra aansluiting stofzuiger soms mogelijk
Precisiewerk? Huur een decoupeerzaag

Een decoupeerzaag gebruik je voor allerlei klussen in en rondom het huis waarbij gewerkt wordt met hout, metaal, kunststof of metaal. De zaag is erg geschikt voor precisiewerk, zoals figuurzagen, het uitzagen van ronde vormen en het afronden van hoeken. Doordat verschillende merken en varianten van de zaag worden verhuurd, kunnen de eigenschappen verschillen. Het is daarom slim om een aantal verhuurbedrijven te vergelijken, zodat je precies die zaag huurt die geschikt is voor jouw klus! Over het algemeen werken de decoupeerzagen op elektriciteit, maar je kunt ook zagen huren die op een accu werken. Moet jouw zaag aangesloten worden op stroom, maar is er geen stopcontact in de buurt? Regel dan een haspel. Zorg ook altijd dat je veilig te werk gaat en draag een zaagbroek, een veiligheidsbril en gehoorbescherming.

Eigenschappen van een decoupeerzaag

Een decoupeerzaag is voorzien van een harde voetplaat die op het materiaal geplaatst wordt. Vervolgens kun je eenvoudig patronen volgen die je bijvoorbeeld uitgetekend hebt. De zaagdiepte en de snelheid waarop het zaagje op en neer beweegt, kun je over het algemeen zelf instellen. Een hoge snelheid is beter voor zacht materiaal en als je werkt met hard materiaal is een lagere snelheid beter. Sommige decoupeerzagen kunnen naast op en neer ook iets naar voren zagen. Dit heet een pendelstand. Deze stand zorgt ervoor dat je lange halen kunt maken. De zaagjes zelf worden door sommige verhuurders meegeleverd, maar sommige verhuurbedrijven verhuren de machine ook exclusief zaagjes. Let hier dus op tijdens het vergelijken van de verhuurbedrijven. Wil je strak en precies kunnen zagen zonder al te veel bochtjes? In dat geval is het huren van een handcirkelzaag een goede optie! Wil je na het zagen ook nog schuren? Huur dan ook een schuurmachine . Een decoupeerzaag huur je soms al voor een halve dag, waarbij je rekening moet houden met eventuele borg-, slijp- en slijtagekosten. Zorg dat je bij afname een geldig legitimatiebewijs bij je hebt.