Reciprozaag huren

6 aanbieders gevonden. De prijs van een reciprozaag verschilt van € 10,- tot € 22,-, afhankelijk van de uitvoering en het vermogen.

Top 6 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Huurtopper 2023
  • Pak kortingscode
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Gewicht variërend tot 4,5 kg
Vermogen variërend van 340 tot 1.510 W
Capaciteit buizen 130 mm
Capaciteit hout 300 mm
Capaciteit staal 19 mm
Een makkelijk te bedienen zaag met hoge zaagsnelheid

Ga je aan de slag in de tuin met het afzagen van takken? Of zit je midden in een verbouwing en ben je op zoek naar het juiste gereedschap voor tijdens het klussen? Huur dan een reciprozaag! Deze zaag is vrij klein, ligt lekker in de hand en is goed te bedienen. Zagen in hout, metaal en kunststof is met deze zaag geen probleem. Je sluit de reciprozaag simpelweg aan op stroom en je kunt aan de slag. De zaagsnelheid van de reciprozaag, ook bekend als schrobzaagmachine, is in de meeste gevallen erg hoog. Echter, dit verschilt per zaag. Vergelijk de verhuurders van de zagen daarom goed alvorens een keuze te maken. Let op! Je huurt de reciprozaag vaak exclusief zaagblad. Deze zul je er dus bij moeten kopen. Gelukkig kan dit bij de meeste verhuurbedrijven. Heb jij het grove geschut nodig voor bijvoorbeeld het zagen in dikke takken of boomstammen? Huur dan een kettingzaag.

Kenmerken van de reciprozaag

De reciprozaag heeft een blad dat snel heen en weer gaat (in plaats van ronddraait, zoals bij een kettingzaag). De zaag is snel en secuur en goed afgedicht ter bescherming tegen water en stof. Bovendien is het zaagblad zonder enige gereedschap te vervangen. Sommige verhuurbedrijven bieden een zaag aan die voorzien is van een softgrip handgreep die 180 graden gedraaid kan worden voor maximale flexibiliteit. Doordat de zaag op elektriciteit werkt, is stroomtoevoer noodzakelijk. Heb je geen elektriciteitspunt in de buurt? Huur dan een haspel. In enkele gevallen is er een variant te huur met een accu. Hou bij het huren van een reciprozaag rekening met een borgsom en eventuele slijtagekosten.