Vlakschuurmachine huren

Snel en egaal schuren met een gehuurde vlakschuurmachine

Een vlakschuurmachine is ideaal om te huren als je bezig gaat met het bewerken van hout. Natuurlijk kun je het schuurwerk ook met de hand doen, maar met deze schuurmachine gaat het een stuk sneller en krijg je een mooi en egaal resultaat. De machine heeft weinig trilling, waardoor je zonder moeite nauwkeurig kunt werken. Naast houtbewerking kun je de vlakschuurmachine ook gebruiken om oude lijm- en verfresten te verwijderen. Wil je niet alleen .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

gladmaken, maar ook verweerde lagen hout verwijderen? Dan kun je beter een schaafmachine huren. Voor meer machines kun je kijken tussen de overige gereedschappen en machines.

Kenmerken van een vlakschuurmachines

Vlakschuurmachines bestaan, zoals de naam al doet vermoeden, uit een vlak, veerkrachtig schuurvlak. Hier kun je het schuurpapier op bevestigen. Schuurpapier wordt vaak niet meegeleverd door verhuurbedrijven, dus dit zal je nog moeten aanschaffen. Wil je grote, houten oppervlaktes schuren? Ga dan voor een excentrische schuurmachine. Deze machine heeft een rond schuurvlak die snel ronddraait. Zoek je een schuurmachine waarmee je ook in hoeken en punten kunt schuren? Dan is het huren van een hoekschuurmachine de beste optie. Voor het gebruik van schuurmachines is een stroompunt noodzakelijk. Is er geen stopcontact in de buurt? Regel dan ook een haspel.

Tip: Sommige verhuurbedrijven verhuren ook schuurmachines met microfilter om het stof op te vangen!

Kenmerken en varianten van Vlakschuurmachine

Gewicht variërend tot 2,6 kg
Schuurvoet lengte variërend van 185 tot 280 mm
Schuurvoet breedte variërend van 93 tot 115 mm
Vermogen variërend van 160 tot 330 W
Toerental variërend van 5.500 tot 11.000 p/m

VIDEO