Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Zonnebank huren in Apeldoorn

Vergelijk 2 verhuurbedrijven

75 km
  • 75 km
  • Alle afstanden
  • 57 km Hardenberg
  • 72 km Veghel
Klik op de kaart om de verhuurders te tonen
 

Aan 2 kanten bijkleuren? Huur een zonnebank in Apeldoorn!

Zoek je een (tijdelijke) zonnebank voor in een sportschool, sauna of wellnesscomplex? Of gaat het om privégebruik? Huur deze dan gewoon. Huren betekent geen hoge aanschafkosten en geen onderhoud. Bovendien is het vrijblijvend: is de zonnebank niet meer nodig, dan laat je deze gewoon weer ophalen. Met een zonnebank hou je je zomerkleurtje langer vast en heb je geen pips gezicht in de winter. Wil je alvast wennen aan de straling voordat je op vakantie gaat? Ook dan kan. Een zonnebank is voorzien van boven- en onderlampen, waardoor je aan beide zijden geleidelijk bruin wordt. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven in Apeldoorn en omgeving. Dus ook in bijvoorbeeld Deventer en Vaassen.

Veilig zonnen?

Te vaak en te lang onder de zonnebank gaan, kan schadelijk zijn voor je gezondheid en wordt daarom afgeraden. Verhuurbedrijven hanteren dan ook een minimum leeftijd van 18 jaar en moedigen het gebruik van zonnebrandcrème aan. Zonnebanken zijn voorzien van een timer, zodat je goed bij kunt houden hoelang je er al onder ligt. Ook beschikken de meeste banken over een ventilator en soms zelfs een muziekje. Wil je dat je gezicht extra bijkleurt? Ga dan voor een zonnebank met een gezichtsoptie. Hou bij het huren van een zonnebank rekening met borg- en transportkosten en zorg dat er een stroompunt aanwezig is op jouw locatie. Is dit niet het geval, dan kun daarvoor een haspel huren. Geniet ze!

Tip: Naast een normale zonnebank kun je ook een zonnehemel of een inklapbare en verrijdbare variant hiervan huren, namelijk de Sunmobile.

Kenmerken en varianten

  • Aantal lampen
    variërend van 20 tot 24 lampen
Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Alternatieve links

Gerelateerde categorieën