Sauna huren

5 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 75,- tot € 200,-, afhankelijk van het formaat, capaciteit en de functies.

Top 5 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Aantal personen variërend van 1 tot 8 personen
Lengte variërend vanaf 90 cm
Breedte variërend vanaf 90 cm
Hoogte variërend vanaf 190 cm
Heerlijk ontspannen in een gehuurde sauna!

Sauna’s kunnen gehuurd worden voor zowel privé als zakelijke doeleinden. Ben je dus op zoek naar een sauna voor in een hotel, sportclub of wellness centrum? Dan ben je hier op het juiste adres. Ook verhuurders van sauna’s voor particulier gebruik vind je hier. Lekker als je in je eigen omgeving wilt ontspannen of als je op doktersadvies gebruik moet maken van een sauna. Huur je een sauna voor thuis, dan is het slim om rekening te houden met het feit dat 1-persoons sauna’s overal geplaatst kunnen worden, maar 2-persoons sauna’s vaak alleen op de begane grond worden geplaatst. Sauna’s komen in verschillende formaten en verschillende modellen. Het is dus slim om verhuurbedrijven te vergelijken en zo niet alleen de voordeligste, maar ook de meest geschikte sauna te vinden! Weet je nog niet zeker of je voor een sauna of bijvoorbeeld een jacuzzi of hottub gaat? Kijk dan ook eens naar de overige wellness producten.

Welke sauna’s zijn er te huur?

Sauna’s zijn cabines waarin het behoorlijk warm wordt en waarvan je dus ook flink gaat zweten. Zorg daarom dat je na een saunasessie, meestal van zo’n 20 tot 30 minuten, genoeg water drinkt om uitdroging te voorkomen. Infrarood sauna’s worden verwarmd door middel van meerdere lampen, ook wel paneelstralers of pijpstralers genoemd. Hierdoor komt de warmte van alle kanten en is de sauna snel opgewarmd. In vergelijking tot de ouderwetse sauna’s verbruiken deze infrarood sauna’s een stuk minder energie. Bovendien zijn sommige sauna’s tegenwoordig zelfs voorzien van een aansluiting voor je mp3. Genieten op je eigen muziek dus! Zowel binnen en als buiten de sauna bevindt zich een bedieningssysteem, waardoor je de sauna altijd kunt afstellen op jouw wensen. Naast de standaard sauna’s kun je trouwens ook een barrel sauna huren. Dit is een sauna op een aanhanger, die je gemakkelijk buitenshuis kunt plaatsen. Voor saunagebruik is een elektriciteitspunt nodig. Mocht dit lastig zijn, dan kun je altijd een haspel huren.

Zijn infraroodstralen gevaarlijk?

Infraroodstralen zijn gelukkig niet gevaarlijk. Ze zijn niet zichtbaar, maar worden waargenomen als warmte. Dit maakt de sauna ideaal bij spier- en gewrichtspijn, maar de sauna is ook goed bij eczeem, stress en het verbranden van calorieën. Sauna’s zijn bovendien geschikt voor licht- en aromatherapie. Ben je van plan om een sauna te huren? Hou dan rekening met bezorg- en instalatiekosten.

Gerelateerde categorieën