Foodtruck huren in Maastricht

2 aanbieders gevonden. Een foodtruck is te huren zonder personeel, met personeel of zelfs volledig verzorgd. Hierdoor verschilt de prijs.

Top 2 verhuurbedrijven

75 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Een restaurant op wielen? Huur een foodtruck in Maastricht!

Foodtrucks zijn enorm populair en lijken overal op te duiken. Festivals, beurzen, evenementen en braderieën, je ziet ze werkelijk overal. Het leuke is dat je deze hippe trucks nu ook zelf kunt huren. Misschien wil je dat geheime familierecept van je overgrootmoeder al jaren op de kaart zetten en zie je het al helemaal voor je om met je rijdende restaurant door Nederland te toeren. Of misschien organiseer je een evenement in het Stadspark en wil je een kant-en-klare foodtruck inclusief personeel en drank- en etenswaar huren. Gelukkig kun je zowel volledig ingerichte foodtrucks huren als foodtrucks waar je je eigen draai aan kunt geven. Rijden in een foodtruck doe je gewoon met rijbewijs B. Ga je voor een hele grote wagen? Dan kan het zijn dat je rijbewijs C nodig hebt. Check bij het verhuurbedrijf of er een minimum leeftijd gehanteerd wordt en of je een bepaald aantal jaren in het bezit moet zijn van je rijbewijs. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van foodtrucks in en rondom Maastricht. Dus ook in bijvoorbeeld in Geleen en Sittard.

Prijzen vergelijken: waar let je op?

De huurprijs van een foodtruck verschilt per verhuurbedrijf. Het is daarom slim om deze goed te vergelijken en hierbij rekening te houden met een aantal factoren. Ten eerste geven sommige verhuurders prijzen inclusief btw, terwijl andere verhuurders prijzen exclusief btw hanteren. Naast de huurprijs is het bovendien slim om naar de kilometerprijs te kijken. Ben je van plan om veel kilometers te maken met de truck, dan wil je natuurlijk dat deze prijs zo laag mogelijk is. Soms betekent dit dat de huurprijs dan iets hoger ligt, maar je uiteindelijk toch goedkoper uit bent. Verder moet je rekening houden met energiekosten en eventuele kosten voor personeel en drank- en etenswaar. Wil je een losse truck huren en regel je verder alles zelf? Ga dan voor een truck met de afmetingen en de uitrusting die voor jou gewenst zijn. Jouw logo op de truck? Informeer naar de kosten bij de verhuurder. Trucks zijn voorzien van meerdere stroompunten en van een verkoopluik. Veel plezier op jouw avontuur!

Tip: Keukenapparatuur en aankleding nodig? Vaak kun je dit huren tegen een meerprijs.