Frietwagen huren

4 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 125,- tot € 182,-, afhankelijk van de uitvoering en de service (incl./excl. personeel).

Top 4 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Meest gekozen

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Varianten losse verhuur of inclusief personeel
Origineel en lekker: huur een frietkraam!

Organiseer je een beurs, evenement of party en wil je de lekkere trek van je bezoekers stillen? Dan is het huren van een frietkraam de perfecte oplossing. Ook voor kleinere gelegenheden kun je een snackwagen huren. Hou er rekening mee dat het formaat, de indeling en het assortiment van de frietwagen verschillen per verhuurbedrijf. Het is dus slim om de verhuurders goed met elkaar te vergelijken. Wil je ook personeel inhuren? Bekijk dan bij welk verhuurbedrijf dit mogelijk is. Is een frietwagen toch niet wat je zoekt? Wie weet is een poffertjeskraam of een haringkar dan een beter idee.

Waar let je op als je een patatkraam huurt?

Bedenk of je een losse frietwagen wilt huren of dat je een wagen inclusief personeel nodig hebt. De huurprijs kan op verschillende manieren vastgesteld worden. Zo kan het zijn dat je een vast bedrag betaalt voor een bepaald aantal consumpties, maar het kan ook zijn dat je een prijs per persoon betaalt (meer personen is vaak goedkoper). In dit laatste geval hanteren veel verhuurbedrijven een minimum aantal van bijvoorbeeld 50 personen. Naast patat zorgen verhuurbedrijven vaak ook voor snacks, zoals frikadellen, kroketten en kaassoufflés. Ben je op zoek naar een speciale snack? Informeer dan naar de mogelijkheden. Hoe lang er gebakken wordt, is afhankelijk van het verhuurbedrijf en de huurprijs. Stem dit af met de verhuurder. Informeer ook naar de mogelijkheid om de kraam te laten bezorgen en ga na of de verhuurder voor gas en frituurvet kan zorgen. Gasflessen zijn vaak niet inbegrepen bij de prijs en deze zul je er dus los bij moeten kopen. Huur je een wagen op locatie? Hou dan rekening met kilometerkosten/voorrijkosten. Daarnaast kan het zijn dat er schoonmaakkosten gerekend worden. Ga je de snackwagen zelf vervoeren? Check dan altijd of je dit mag doen met een rijbewijs B of dat je een BE rijbewijs nodig hebt.