Frietwagen huren

losse verhuur of inclusief personeel

Origineel en vooral lekker: huur een frietkraam

Er zijn talloze redenen waarom je een frietkraam kunt huren. Bijvoorbeeld omdat je een beurs, evenement of party organiseert, en je een frietkraam wilt neerzetten om de lekkere trek van je bezoekers te stillen. Ook als je een kleinere aangelegenheid hebt, en je wilt je gasten eens wat anders voorschotelen dan een buffet of soep met broodjes, dan biedt een frietkraam of frietwagen uitkomst. Je kunt op Huren.nl de verhuurbedrijven die frietkramen verhuren vinden en eenvoudig met elkaar vergelijken. .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Waar je op moet letten als je een patatkraam huurt?

Vaak wordt de frietwagen voor een vaste prijs verhuurd, afhankelijk van het aantal gasten op jouw evenement. Afhankelijk van de groepsgrootte staat de frietkraam een bepaalde tijd op locatie. Meestal geldt er een vast bedrag per gast voor (onbeperkt) friet en snacks. Sommige verhuurbedrijven hanteren een minimum aan aantal personen, vaak minimaal 50 personen, wanneer er een vast bedrag per gast wordt berekend. De prijzen verschillen per verhuurder, bekijk de exacte huurprijs op de website van het desbetreffende verhuurbedrijf.

De meeste verhuurbedrijven bieden reguliere frieten aan. Ook serveren ze standaard snacks zoals de kaassoufflé, frikadel en kroket. Ben je op zoek naar een speciale snack? Informeer hier dan naar bij het verhuurbedrijf, de mogelijkheden zijn vaak eindeloos. De kleinere frietkraampjes die verhuurd worden zijn meestal eenvoudig te verrijden en kunnen overal geplaatst worden (zowel binnen als buiten). 

Zelf in een frietkraam staan, of toch een frietkraam met personeel huren?

Als je een frietkraam huurt met personeel, hoef je zelf nergens druk over te maken; het frituren, de bediening en de schoonmaak is allemaal aan het verhuurbedrijf. Veel verhuurbedrijven verhuren ook frietwagens of patatkramen zonder personeel. In dit geval zijn vaak alle benodigdheden aanwezig, en hoef je zelf alleen nog voor de patat en snacks te zorgen. Bijgeleverde extra’s kunnen zijn: het huren van gasflessen voor de frituur, het huren van accessoires zoals spatels, zoutvaten, maar ook brandveiligheidsmateriaal. Meestal kan je bij het verhuurbedrijf ook de benodigde patatbakjes of frietzakjes aanschaffen. Vaak heb je gasflessen nodig voor de frituur, en aansluiting op netstroom voor koelkast, verlichting, etc. Toch liever wat anders serveren en een andere kraam huren? Huur dan een poffertjeskraam, ijskraam, haringkar, etc.

Kenmerken en varianten van Frietwagen

Varianten losse verhuur of inclusief personeel