Foodtruck huren in Utrecht

4 aanbieders gevonden. Een foodtruck is te huren zonder personeel, met personeel of zelfs volledig verzorgd. Hierdoor verschilt de prijs.

Top 1 verhuurbedrijf

5 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden
  • Dichtstbijzijnde
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Een mobiel restaurant nodig? Huur een foodtruck in Utrecht!

Het huren van een restaurant op wielen is ideaal voor beurzen, festivals en braderieën. Organiseer je een dergelijk evenement in de Domstad en wil je jouw gasten voorzien van een hapje en een drankje? Dan is het huren van een foodtruck ideaal. Je kunt trucks huren inclusief inrichting, personeel en drank- en etenswaar. Wil je zelf lekker in een foodtruck rondrijden en kokkerellen? Ga dan voor een truck waar je je eigen draai aan kunt geven en kijk of het verhuurbedrijf bijvoorbeeld ook aan bestickering doet (leuk voor je logo). Voor het rijden in een truck heb je aan rijbewijs B voldoende, tenzij je voor een hele grote wagen gaat. Dan moet je in het bezit zijn van rijbewijs C. Informeer bij de verhuurbedrijven naar de minimum leeftijd die gehanteerd wordt en of je een bepaald aantal jaar in het bezit moet zijn van een rijbewijs. Op deze pagina vind je verhuurders van foodtrucks in en rondom Utrecht. Dus ook in bijvoorbeeld Woerden en Bunnik.

Welke foodtrucks zijn er te huur?

De afmetingen en de modellen van de foodtrucks verschillen per verhuurbedrijf. Daarom is het goed om verhuurbedrijven met elkaar te vergelijken en de truck te kiezen die het beste bij jou past. Ook de huurprijzen van de trucks verschillen, wat door een aantal factoren verklaard kan worden. Zo hanteren sommige verhuurbedrijven prijzen inclusief btw, terwijl andere de prijzen exclusief btw geven. De hoogte van de huurprijs kan ook samenhangen met de hoogte van de kilometerprijs. Een hogere huurprijs betekent namelijk vaak een lagere kilometerprijs. Is het de bedoeling dat de truck veel kilometers gaat maken? Dan wil je dat de kilometerprijs zo laag mogelijk is. Ondanks een eventuele hogere huurprijs ben je achteraf vaak toch goedkoper uit. Ten slotte hebben ook de energiekosten invloed op de huurprijs. De trucks zijn in principe allemaal voorzien van meerdere elektriciteitspunten en een verkoopluik. Ga je voor een truck die nog ingericht moet worden? Dan kan het handig zijn om voor een verhuurbedrijf te gaan waar je keukenapparatuur en aankleding er los bij kunt huren.