Foodtruck huren in Zoetermeer

3 aanbieders gevonden. Een foodtruck is te huren zonder personeel, met personeel of zelfs volledig verzorgd. Hierdoor verschilt de prijs.

Top 3 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Hip en flexibel: huur een foodtruck in Zoetermeer!

Woon jij in de buurt van het Marseillepad en organiseer je een beurs, braderie of festival langs de grote Dobbe? Dan wil je de bezoekers natuurlijk wel iets lekkers aan kunnen bieden. Huur daarom een foodtruck! Een foodtruck is eigenlijk een restaurant op wielen. Enorm populair en ze duiken steeds vaker op op onverwachte plekken. Het is mogelijk om volledig ingerichte foodtrucks inclusief personeel, eten en drinken te huren, maar je kunt ook een truck huren om zelf mee door Nederland te toeren. In dat geval kun je het beste gaan voor een truck die je zelf in kunt richten en waar je bijvoorbeeld je logo op kunt laten zetten. Rijden in een foodtruck doe je met rijbewijs B, tenzij je voor een hele grote wagen gaat. Dan kan het zijn dat je rijbewijs C nodig hebt. Informatie over de minimum leeftijd en het aantal jaar dat je in het bezit moet zijn van een rijbewijs vind je op de websites van de verhuurders. Op deze pagina vind je verhuurders van foodtrucks in en rondom Zoetermeer. Dus ook in bijvoorbeeld Gouda en Bodegraven.

Waarom verschillen de huurprijzen?

Verhuurbedrijven hanteren verschillende huurprijzen. Dit komt onder andere doordat de trucks zelf van elkaar verschillen. Denk aan de afmetingen, maar ook aan het model en de uitrusting. Sommige trucks zijn volledig ingericht en andere trucks kun je zelf inrichten, bijvoorbeeld door keukenapparatuur en aankleding er los bij te huren. Ook zijn sommige prijzen inclusief btw, terwijl andere juist exclusief btw weergegeven worden. Let trouwens altijd goed op de kilometerprijs. Soms hangt een lagere huurprijs samen met een hogere kilometerprijs. Als je veel gaat rijden met de truck is dit niet voordelig. Dan wil je juist dat deze kilometerprijs zo laag mogelijk is. Alle trucks zijn voorzien van een verkoopluik en meerdere elektriciteitspunten. Vergeet niet dat er ook energiekosten verbonden zijn aan het huren van een foodtruck. Veel plezier!