Foodtruck huren in Den Haag

3 aanbieders gevonden. Een foodtruck is te huren zonder personeel, met personeel of zelfs volledig verzorgd. Hierdoor verschilt de prijs.

Top 3 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Een hippe foodtruck huren in Den Haag

Een foodtruck is een keuken op wielen, waarmee je actief op zoek kunt gaan naar klanten. Ideaal voor foodtruck festivals, maar ook voor beurzen, braderieën en evenementen. Dat de hippe trucks populair zijn, is wel duidelijk. Ze duiken overal op. Ook jij kunt met je eigen foodtruck over het strand van Scheveningen toeren. Wil je een foodtruck inclusief personeel en drank- en etenswaar huren? Ook dan ben je hier op het juiste adres. In deze trucks rij je gewoon met rijbewijs B, tenzij je voor een hele grote wagen gaat. Dan kan het zijn dat je rijbewijs C nodig hebt. Sommige verhuurbedrijven hanteren een minimum leeftijd en willen graag dat je al een aantal jaar in het bezit bent van een rijbewijs. Op de websites van de verhuurders lees je hier meer over. Hier vind je de verhuurbedrijven van foodtrucks in en rondom Den Haag. Dus ook in bijvoorbeeld Delft en Scheveningen.

Verschillende foodtrucks, verschillende prijzen

Foodtrucks komen in verschillende formaten, modellen en uitvoeringen. Sommige trucks zijn volledig ingericht, terwijl je andere trucks zelf in kunt richten. Je kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om keukenapparatuur en aankledingsmateriaal er los bij te huren. Tegen een meerprijs kun je bovendien je logo of andere bestickering op de truck laten zetten. Ben je van plan om de foodtruck inclusief personeel en etenswaar te huren? Weet dan dat er behalve de huurprijs nog kosten bijkomen. Overige kosten waar je aan moet denken zijn de energiekosten en de prijs die je betaalt per gereden kilometer. Ben je van plan om veel kilometers te maken met de foodtruck? Ga dan voor een zo laag mogelijke kilometerprijs, ook al betekent dit dat de huurprijs wat hoger ligt. In de meeste gevallen ben je dan uiteindelijk toch een stuk goedkoper uit. Trucks zijn voorzien van meerdere elektriciteitspunten en hebben een handig verkoopluik. Have fun!

Tip: Kijk goed om de prijzen in- of exclusief btw zijn!