Cv-ketel huren in Dordrecht

Top 2 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Een heerlijk warm huis met een gehuurde cv-ketel

Woon je in Dordrecht, bijvoorbeeld in Sterrenburg of in de Stadspolder, en wil je kunnen genieten van een lekker warm huis? Dan kun je overwegen om een cv-ketel te huren. Het fijne aan huren is dat je geen hoge aanschafkosten hoeft te betalen en dat ook het onderhoud en eventuele reparaties je uit handen worden genomen. Verder nemen de verhuurbedrijven de voorrijkosten, het arbeidsloon en de kosten voor onderdelen voor hun rekening. Eenmalige installatiekosten kunnen daarentegen wel in rekening worden gebracht. Op deze pagina vind je de verhuurders van cv-ketels in en rondom Dordrecht. Dus ook in bijvoorbeeld Maasdam en Papendrecht.

Aanbieders vergelijken: kosten en service

Als je een cv-ketel wilt huren, kijk je al gauw naar de huurprijs die verhuurders hanteren. Echter, staar je hier niet blind op. Door te achterhalen waarom de huurprijzen van elkaar verschillen, zou je keuze namelijk weleens op een ander verhuurbedrijf kunnen vallen. Let bijvoorbeeld op de minimale huurperiode die de verhuurders hanteren. Dit kan 2 maanden zijn, maar ook 2 jaar. Over het algemeen gaat de maandprijs omlaag als de minimale huurperiode toeneemt en andersom. Verder kun je verhuurbedrijven vergelijken op basis van de geleverde service en het type ketel dat ze aanbieden.

Tip: Wil je uiteindelijk je eigen cv-ketel aanschaffen, maar komt het op dit moment financieel gezien niet uit? Ga dan voor een verhuurder die de mogelijkheid biedt om de ketel na verloop van tijd tegen een gereduceerde prijs over te kopen.