Trappentoren huren

5 aanbieders gevonden. De prijs van een trappentoren is erg afhankelijk van maatwerk. Vraag de verhuurders naar de mogelijkheden

Top 5 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Blijf bereikbaar met een trappentoren

Een trappentoren huren zorgt ervoor dat je verschillende niveaus bij bouwwerken gemakkelijk kan bereiken. Diverse werkplekken worden door een duidelijk traject snel bereikbaar wat arbeids- en kostenbesparend werkt.

Trappentoren met enkele of dubbele trapopgang te huur

Bij het huren van een trappentoren moet je goed op de montage letten. Sommige bordestappen zijn makkelijk te plaatsen andere moet je door het verhuurbedrijf laten opmeten, zodat ze nauwkeurig geplaatst kunnen worden. Vraag bij het huren dus goed na of dit het geval is, omdat dit bij de prijs weggelaten kan worden. Net als bijvoorbeeld de kamersteiger en de dakkapelsteiger is de trappentoren in verschillende maten te huur en je kan zelfs kiezen voor een enkele of dubbele trapopgang. In de meeste gevallen word de veiligheid van de trappentoren verhoogd door middel van anti-slip op de treden. Mocht je met een trappentoren verschillende werkzaamheden op verschillende plaatsen willen doen dan kan je een systeem trappentoren huren. Deze zijn in de meeste gevallen zo gemaakt dat ze verschillende hoogte gemakkelijk overbrugt kunnen worden en het logistieke voordelen op bouwplaatsen biedt. De meeste trappentorens zijn te huur in aluminium, maar ook in staal worden ze te huur aangeboden door verhuurders. Naast de snelle montage van de systeem trappentoren is veiligheid gegarandeerd. Zo hebben de meeste torens geen uitstekende delen of losse onderdelen en dankzij goede uitleg is de kans op foutieve montage bijna onmogelijk. Mocht je voor een trappentoren kiezen die door het verhuurbedrijf gemonteerd wordt houd dan rekening met onverwachtse kosten. De kosten die een verhuurder dan in rekening kunnen brengen hangen af van bijvoorbeeld de omvang van het project en de bereikbaarheid van de werkzaamheden. Het verhuurbedrijf verricht in de meeste gevallen eerst nauwkeurige metingen ter plaatse. Hierna kunt in bijna altijd nog kiezen voor uitbreidingen.