Vind jouw beste huurdeal

Steiger huren

Steigerverhuur in Nederland, vind de verhuurders makkelijk en snel

Ben je op zoek naar een steiger om te huren? Dan bent je hier aan het goede adres! Bij ons kan je makkelijk en snel het steiger verhuurbedrijf vinden dat het beste bij je past. Het maakt niet uit wat voor soort project het is, hier vind je alle informatie die je nodig hebt voor een goede keuze. Wij hebben informatie over verschillende steigers en verhuurders op een rij gezet, zodat het makkelijker wordt om de juiste keuze te maken.

Steigers huren die aan elkaar gemonteerd worden

Steigers zijn er in verschillende soorten en maten. Heb je bijvoorbeeld lichte onderhouds- en renovatiewerkzaamheden? Dan kan je het beste een rolsteiger huren. Deze is verrijdbaar en makkelijk te monteren. Mocht je werkzaamheden hebben op bijvoorbeeld een dak , dan kan je de dakkapelsteiger huren en eenvoudig monteren aan de gehuurde rolsteiger, zodat je makkelijk en veilig kunt werken.

Naast de rolsteiger en de dakkapelsteiger kan ook de vouwsteiger of kamersteiger gehuurd worden voor onderhoudswerkzaamheden en is daarnaast handig voor installatiewerkzaamheden. De gevelsteiger is een ander soort steiger. Deze steiger is snel op te zetten en je kan een gedeelte of de complete gevel in de steigers zetten. Ben je meer op zoek naar een steiger die u kunt huren voor binnenshuis? Dan is de kamersteiger een goede optie. Als je met een groter project aan de slag moet, is een allround steiger geschikter. Deze steiger kan je prima uitbouwen wanneer nodig en is overal inzetbaar. Als je op grote hoogte moet werken, kan je wellicht gaan voor een trappentoren. Dankzij de tussenladders kan je met deze steiger veilig naar verschillende werkniveaus lopen.

Tips en tricks bij steigerverhuur

Bij het huren van een steiger bij een verhuurbedrijf is het slim om met een aantal dingen rekening te houden. Het allerbelangrijkste is natuurlijk de veiligheid. Als je een steiger huurt wordt er in de meeste gevallen een materialenlijst meegeleverd door de verhuurder. Lees deze heel goed door en controleer of alle materialen aanwezig zijn. Deze heb je nodig voor het goed opzetten van de steiger. Bij sommige steiger verhuurbedrijven kan je er ook voor kiezen om je steiger door het verhuurbedrijf zelf op de laten bouwen. Informeer hier voor het huren naar. Als je eenmaal op de steiger staat is het uiteraard zeer belangrijk om de veiligheidsregels in acht te nemen. Je mag niet vergeten dat er mensen kunnen lopen in de buurt van je steiger. Zorg er dus voor dat je alle gereedschap veilig opbergt en dat het gereedschap en de materialen niet naar beneden kunnen vallen. Voor je eigen veiligheid is het heel belangrijk dat je ervoor zorgt dat de steiger niet glad is en dat je niet op een hoge steiger staat bij een windkracht vanaf 6. Bij de aanbieder kan je informeren naar de veiligheidsmaatregelen die specifiek bij de steiger van je keuze horen.

Geld besparen met het huren van een steiger

Een steiger huren is om verschillende redenen een goede optie. Als je de steiger niet regelmatig nodig hebt kun je op deze manier veel geld besparen. Let er wel op dat bij aanbieders de prijzen exclusief BTW kunnen zijn en dat er een borg gevraagd kan worden. In de meestal gevallen maken aanbieders een goede prijs als de steiger voor meerdere dagen gehuurd wordt.

Veelgestelde vragen

Reserveren

Levering en montage

Gebruik