Vind jouw beste huurdeal

Grofvuilcontainer huren in Leiden

Vergelijk 6 verhuurbedrijven

Goedkopecontainer.nu logo

Laagste Prijs ! Heel Nederland ! (Beste Keus !)

Landelijke levering
v.a. 236,-

Afvalcontainers VLK logo

*TIP* | Laagste all-in Prijzen | Beste Service

Noordwijk
v.a. 303,-

Puincontainershop.nl logo

Incl. bezorgen, afhalen en verwerking van afval

Uithoorn
v.a. 271,-

Bouwbak.nl logo

Incl. bezorgen en afhalen. 4 weken huren

Leiden
v.a. 270,-

Praxis Kluscontainer logo

Op werkdagen tot 20.30 uur bereikbaar voor advies

Landelijke levering
v.a. 290,-
Prijs per week

Verbouwen? Renoveren? Huur een grofvuilcontainer in Leiden

Woon je in Merenwijk en ga je in en rondom je huis klussen? Wordt jouw bedrijf ingezet voor een renovatie of verbouwing in Hoge Mors? Huur dan een grofvuilcontainer. In Leiden zijn meerdere verhuurbedrijven te vinden die grofvuilcontainers aanbieden. Zoek je een container net buiten Leiden, in bijvoorbeeld Alphen aan de Rijn? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina worden de verhuurders van grofvuilcontainers in en rondom Leiden namelijk op een rijtje gezet. Vergelijk ze door te kijken naar het formaat van de containers die ze aanbieden, de huurperiode die ze hanteren en natuurlijk de beschikbaarheid. Het plaatsen, ophalen en legen van de container wordt door de verhuurder gedaan. Weet je niet zeker of een grofvuilcontainer de juiste container voor de klus is? Lees dan onderstaande tekst.

Kenmerken van een grofvuilcontainer

Een grofvuilcontainer wordt gebruikt voor het deponeren van grofvuil. Hieronder verstaan we alles wat vrijkomt tijdens een verbouwing of renovatie. Denk bijvoorbeeld aan sloopafval, maar ook aan meubels, hout en vloerbedekking. Gaat het bij jou puur om sloopafval? Huur dan een bouwafvalcontainer. Bestaat dit bouwafval puur uit steenafval, zoals bakstenen en dakpannen, dan kun je het beste een puinafvalcontainer huren. Over het algemeen is voor het plaatsen van een container geen vergunning nodig, maar bij twijfel kun je dit altijd bij de gemeente navragen.


Let op! Vaak mag niet meer dan 5% van de inhoud van de container gevuld worden met zand, aarde of klei. Huur daarom zo nodig een aparte grondafvalcontainer.

Plaatsen in de buurt