Diesel aggregaat of generator huren

14 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 25,- tot € 99,- en hangt af van het model, het vermogen en de tankinhoud.

Top 14 verhuurbedrijven

  • Huurtopper 2023
  • Pak kortingscode
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Vermogen variërend van 8 tot 1.000 kVA
Tankinhoud variërend van 58 tot 1.500 l
Verbruik variërend van 3,5 tot 187,5 l/uur
Gewicht variërend van 365 tot 15.415 kg
Aansluitingen 230, 380 of 400 V

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


9,0

Goede levering van een stroom aggregaat die weinig lawaai/decibels produceert en zuinig is in zijn verbruik!

Gehuurd:

Diesel aggregaat

op 10-02-2024

afgelopen woensdag om 21:37
Krachtige stroomgenerator nodig? Huur een dieselaggregaat

Een aggregaat kan een goede tijdelijke stroomvoorziening zijn. Als je van plan bent een aggregaat te huren, kan een generator die op diesel werkt een goede keuze zijn. Deze tijdelijke stroomvoorziening is er te huur in verschillende uitvoeringen, zodat er voor elk project of evenement wel een juiste aggregaat tussen zit. Een dieselaggregaat zet diesel doormiddel van een verbrandingsmotor om in stroom.

Vaak hebben dieselaggregaten een aansluiting voor 230 V (netstroom). Er zijn ook dieselaggregaten met zowel een netstroomaansluiting als een krachtstroomaansluiting (380/400 V). Perfect om te huren voor zwaardere de toepassingen.

Een statische of een aanhangeraggregaat huren?

Er zijn statische (stand alone modellen) en mobiele dieselaggregaten te huur. Een statisch aggregaat is vaak minder eenvoudig te verplaatsen, omdat er geen wielen onder zitten. Wanneer je een statische dieselaggregaat huurt en veel draaiuren maakt, kan het handig zijn om ook een externe dieseltank te huren. Op deze manier vergroot je de tankinhoud enorm. De aggregaat moet dan wel over een externe brandstoftankaansluiting beschikken. Het verhuurbedrijf naar keuze kan je hier goed over informeren.

Op locaties waar stilte gewenst of zelfs een vereiste is, is het ideaal om een fluisteraggregaat te huren. Deze dieselaggregaten zijn doorgaans minder krachtig, maar wel erg stil. Dit komt vanwege de geluidsdempende behuizing en het type motor van de fluisteraggregaat. Heb je een krachtige aggregaat nodig? Dan is een statische dieselaggregaat een betere keuze. Het vermogen varieert en loopt sterk uiteen van 8 tot 1.000 kVA. 

Denk aan de brandstof als je een dieselaggregaat huurt

Als je een aggregaat huurt is de benodigde dieselbrandstof meestal niet bij de prijs inbegrepen. Het is daarom handig om hier vooraf goed naar te informeren, om achteraf niet voor verassingen komen te staan. De meeste verhuurbedrijven verhuren de dieselgenerator met een volle tank brandstof. Achteraf wordt door middel van een nacalculatie berekend hoeveel brandstof je hebt verbruikt. Je kunt er soms ook voor kiezen om zelf voor de brandstof te zorgen. Overleg in dit geval wel goed met het verhuurbedrijf of dit tot de mogelijkheden behoort. De huurprijs van een dieselaggregaat is vaak gebaseerd op een gebruik van 8 uur per dag en 40 uren per week. Gebruik je de aggregaat langer dan deze 8 uur op een dag, dan betaal je een toeslag op de dagprijs.