Vind jouw beste huurdeal

Benzine aggregaat of generator huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

RECO logo

RECO - Materieel en advies voor de zakelijke markt

Landelijke levering

Aanhangwagens Paul Koster logo

Flexibele openingstijden, hulpmiddelen gratis

Krabbendijke
v.a. 25,-

Willemsen Verhuur logo

Snel en simpel binnen 4 stappen uw verhuur product

Opheusden
v.a. 67,-

LW Rent logo

Wij verhuren alleen materieel van de topmerken.

Klazienaveen
v.a. 48,-

MoerVerhuur.nl logo

Huur voordelig en snel bij Moerverhuur.nl

Kapelle
v.a. 24,-

Holland Materieel Service Aalsmeer logo

Verhuur van Steigers, Machines en Gereedschappen

Aalsmeer
v.a. 36,-

GECO verhuur I verkoop I service logo

Voor gemak én service

Meerdere vestigingen
v.a. 30,-

Xtra Materieel B.V. logo

Uw betrouwbare verhuurpartner

Rotterdam
v.a. 28,-

Licht en geluid zeeland logo

Een verhuurpartner die met u meedenkt!

Middelburg
v.a. 54,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Geen stroomvoorziening op locatie? Huur een benzineaggregaat 

Een aggregaat huur je wanneer je tijdelijk netstroom nodig hebt op een locatie waar geen stroom aanwezig is. Een krachtige motor in de machine wekt elektriciteit op. Voor een handzame, maar effectieve tijdelijke stroomvoorziening kun je een compacte benzineaggregaat huren. Deze generator is vaak eenvoudig te verplaatsen en kan dus eenvoudig worden vervoerd naar de locatie waar je hem nodig hebt.

Verschillende soorten benzine aggregaten te huur

Er zijn meerdere soorten en maten benzineaggregaten te huur. Het verschil tussen de aggregaten hebben te maken met de grootte en vermogen van de machine. Zo zijn er de kleine en compacte fluisteraggregaten. Deze zijn stil in gebruik en ideaal om te huren voor kleinere doeleinden zoals de camper, in de boot of op markten en beurzen, etc. Het vermogen van fluisteraggregaten is maximaal 1.000 Watt. De zwaardere en grotere aggregaten die op benzine werken hebben vaak wielen, en zijn geschikt voor de zwaardere bouwwerkzaamheden. Dit type aggregaten hebben een vermogen van tussen de 1.000 en 6.000 W. Je kunt overwegen om een diesel aggregaat te huren, deze is vaak krachtiger, maar meestal ook zwaarder en lastiger te verplaatsen.

Aggregaat gehuurd? Denk ook aan de benzine!

Een compact stroomaggregaat gebruikt benzine om stroom op te wekken. Als je dus een benzinegenerator gaat huren is het verstandig te informeren of de benzine bij de prijs zit inbegrepen en of deze wel of niet wordt meegeleverd. Zo zit je achteraf niet met onverwachte kosten. Veel verhuurbedrijven verhuren het benzineaggregaat inclusief een volle tank benzine. Achteraf wordt door middel van een nacalculatie berekend hoeveel benzine er verbruikt is.

Let op: het kan zijn dat het verhuurbedrijf de huurprijs van het benzineaggregaat baseert op een 8-urige werkdag. Gebruik je de benzinegenerator meer dan 8 uur per dag, dan kan er een toeslag in rekening worden gebracht. Informeer hoe lang een generator op benzine meegaat met een volle tank en of je eventueel een extra brandstoftank nodig hebt. De benzinetanks van de aggregaten zelf kan qua inhoud sterk verschillen: van 2,3 tot meer dan 30 liter. Het verbruik van aggregaten op benzine die te huur zijn varieert van 1,1 tot 4,1 liter per uur, met een vermogen variërend van 0,45 tot 12 kVA.

Kenmerken en varianten

  • Vermogen variërend van 0,45 tot 12 kVA
  • Tankinhoud variërend van 2,3 tot 32 l
  • Verbruik variërend van 1,1 tot 4,2 l/uur
  • Gewicht variërend van 12 tot 149 kg
  • Aansluitingen 230, 380 of 400 V