Vind jouw beste huurdeal

Mobiele aggregaat huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

RECO logo

RECO - Materieel en advies voor de zakelijke markt

Landelijke levering

Party Support logo

Smaakvol feesten, lekker genieten

Beverwijk
v.a. 103,-

MoerVerhuur.nl logo

Huur voordelig en snel bij Moerverhuur.nl

Kapelle
v.a. 125,-

M Rental logo

Winnaar Huurtopper Award 2017/2018/2019/2020

Oud-Beijerland
v.a. 272,-

Hopje Verhuur logo

breedste en goedkoopste assortiment

Geesteren
v.a. 48,-

K-Rentool logo

Al te huur vanaf 4 uur, voordelig tarief!

Den Haag
v.a. 103,-

De Wit Aggregaten logo

Verhuur, verkoop en reparatie van stroomaggregaten

Meerdere vestigingen
v.a. 151,-

Van Happen Aggregaten logo

Uw partner voor (tijdelijke) stroomvoorziening

Meerdere vestigingen
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Altijd stroom bij de hand: huur een mobiel aggregaat

Een mobiele aggregaat biedt krachtige stroomvoorziening voor elke evenement of klus waar tijdelijk stroom niet mag ontbreken. Met een gehuurde aggregaat zorg je voor een stabiele stroomvoorziening voor verschillende doeleinden. Mobiele aggregaten zijn in veel verschillende soorten en maten te huur. De mobiele aggregaten worden gebouwd in een geluid gedempte kast. Hierdoor zijn ze goed bruikbaar in zowel bewoond, als onbewoond gebied.

Let op het juiste vervoer als een mobiele aggregaat huurt

Er zijn mobiele aggregaten te huur op aanhanger als enkelasser, maar ook als dubbelasser. De enkelasser is lichter van gewicht, en kan vaak gewoon met rijbewijs B gehuurd en getrokken worden. Veel mobiele aggregaten op een dubbele as wegen vaak boven de 750 kilogram, waarbij rijbewijs BE vereist is. Alleen als het totale maximale gewicht van de trekauto plus het mobiel aggregaat op aanhanger niet boven de 3.500 kilogram uitkomen, kan het zijn dat je nog wel met rijbewijs B over de weg mag. Ga altijd na of de trekauto de lading aankan.

Huur een aggregaat op aanhanger met geluidsdemping

Als je het aggregaat op aanhanger ’s nachts wilt gebruiken als noodstroomtoevoer in een woonwijk, of als je op een andere locatie een aggregaat wilt gebruiken, waarbij het belangrijk is dat deze stil is, dan is het van belang om een aggregaat te huren die voorzien is van de nodige geluidsdemping. Er zijn mobiele aggregaten op aanhanger te huur die geïsoleerd zijn met geluidsreductiewanden. Ideaal voor binnen gebruik of voor gebruik ’s nachts. De meeste aggregaten werken op diesel. Let op: de brandstof is vaak niet meegerekend in de huurprijs van het aggregaat zelf. 

Specificaties van mobiele aggregaten op aanhanger die je kunt huren

Er zijn sterke en minder sterke mobiele aggregaten op aanhangwagens te huur. Het vermogen varieert van 14 tot 48 kW, of 18 tot 80 kVA. De tankinhoud voor de dieselbrandstof heeft een inhoud van 80 tot 230 liter, met een verbruik van 3,9 tot 17 liter per uur. Brandstoftank te klein? Ga dan na of het aggregaat op aanhanger een aansluiting heeft voor een externe brandstoftank. De meeste mobiele aggregaten op een aanhangeronderstel zijn zowel mechanisch als elektronisch gestabiliseerd, en daardoor ideaal te gebruiken voor evenementen en markten.

De huurprijs is vaak gebaseerd op een gebruik van 8 uur per dag en 40 uren per week. Gebruik je de aggregaat langer dan 8 uur op een dag dan betaal je een toeslag bovenop de dagprijs. De brandstofprijs wordt vaak berekent op nacalculatie. 

Kenmerken en varianten

  • Vermogen variërend van 14,4 tot 48 kW
  • Vermogen variërend van 18 tot 80 kVA
  • Tankinhoud variërend van 85 tot 230 l
  • Verbruik variërend van 3,9 tot 17 l/uur
  • Brandstof diesel