Vind jouw beste huurdeal

Elektrische graafmachine huren

Vergelijk 6 verhuurbedrijven

Wacker Neuson B.V. logo

GEEN VERHUUR AAN PARTICULIEREN

Meerdere vestigingen
v.a. 151,-

Meerrent logo

Uw partner voor de zakelijke markt.

Meerdere vestigingen
v.a. 163,-

Gromax Verhuur logo

Verhuur van machines en gereedschap.

Meerdere vestigingen
v.a. 230,-

Vereco Verhuur logo

Graafmachines & wielladers - zakelijke verhuur

Meerdere vestigingen
v.a. 175,-

Compact Rent logo

Bouwmachine verhuur door héél Nederland!

Meerdere vestigingen
v.a. 218,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Graven op een klein oppervlakte? Huur een elektrische graafmachine

De elektrische graafmachine, ook wel de elektrische minigraver genoemd, is ideaal voor lichte graafwerkzaamheden waarbij je geen vuile lucht wilt uitstoten of als je het geluid wilt reduceren. De elektrische graafmachine is ideaal voor bijvoorbeeld binnen werkzaamheden. Door de compacte omvang van de elektrische graafmachine, is hij makkelijk te gebruiken op kleine oppervlakten. Zo kun je de elektrische graafmachine makkelijk gebruiken in een tuin. Met de elektrische minigraver kun je gemakkelijk boomstronken verwijderen en aarde verplaatsen. De elektrische minigravers kunnen vaak worden voorzien van extra opzetstukken, zoals een grondboor of verschillende scheppen en lepels. Bekijk de mogelijkheden bij de door jou gekozen verhuurder. Bekijk de minigraver verhuur bij jou in de buurt en vind de verhuurder die het beste bij je past. 

Een elektrische graafmachine huren, dit is wat je moet weten!

Er zijn elektrische graafmachines die je kunt huren in allerlei gradaties op het gebied van grootte en sterkte. Het vermogen in bijvoorbeeld de graafkracht is bij een minigraafmachine niet zo sterk. Dit is doorgaans geen probleem als er kleine kuilen in aarde en stenen gegraven moeten worden om bijvoorbeeld een boom te planten. Naast het vermogen kun je ook op de afmetingen van de graafmachine letten. Het is namelijk wel handig om te kijken of de graafmachine door bijvoorbeeld een poort of deuropening past. Kijk ook naar het graafbereik en de graafdiepte van de elektrische graafmachine. De graafmachine met rupsbanden is geschikt voor onverhard terrein. Het bied je namelijk extra grip. Echter kan het zijn dat de rupsgraafmachine beschadigingen achterlaat op stenen vloeren. Om beschadigingen te voorkomen, kun je rijplaten huren. Deze rijplaten worden vaak door hetzelfde verhuurbedrijf verhuurt.

Bij Huren.nl vind je alle verhuurbedrijven van elektrische graafmachines en andere soorten graafmachines op een rijtje. Met gebruik van je locatie kun je makkelijk alle verhuurbedrijven bij jou in de buurt vergelijken. Wil je de elektrische graafmachine halen of laten brengen door het verhuurbedrijf? Bespreek dan de mogelijkheden bij het door jou gekozen verhuurbedrijf. Een minigraver huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!