Vind jouw beste huurdeal

Rupsgraafmachine huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

Wacker Neuson B.V. logo

GEEN VERHUUR AAN PARTICULIEREN

Meerdere vestigingen
v.a. 192,-

A1 Verhuur B.V. logo

Gereedschap voor professionals

Meerdere vestigingen
v.a. 115,-

Meerrent logo

Uw partner voor de zakelijke markt.

Meerdere vestigingen
v.a. 115,-

Xtra Materieel bv logo

Uw betrouwbare verhuurpartner

Rotterdam
v.a. 182,-

Gromax Verhuur logo

Verhuur van machines en gereedschap.

Meerdere vestigingen
v.a. 163,-

De Nood Groep B.V. logo

Maak van de Nood een deugd!

's-Gravenpolder
v.a. 85,-

Vereco Verhuur logo

Graafmachines & wielladers - zakelijke verhuur

Meerdere vestigingen
v.a. 85,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Rupsgraafmachine: de graafmachine voor zachte ondergrond

Een graafmachine op rupsbanden huur je wanneer je graafwerkzaamheden moet verrichten op een zachte ondergrond. Een graafmachine op rupsbanden staat voor stabiliteit en kracht. Ook voor lichtere graafwerkzaamheden, zoals het graven van geulen, sleuven of vijvers kun je een rupsgraafmachine huren, maar dan de kleine versie: de minigraafmachine. Vind hier een geschikte rupsgraver en huur eenvoudig via Huren.nl.

Welke hulpstukken kan ik bij een graafmachine huren?

De meeste verhuurbedrijven die graafmachines met rupsbanden verhuren, bieden ook bijna alle denkbare hulpstukken aan zoals de sloophamer, een kantelstuk, een stobbenfrees, de sorteergrijper en verschillende soorten en maten aan kraanbakken, grijpers, trilblokken, verlenggieken en meer. Een graafmachine kun je huren voor veel uiteenlopende werkzaamheden die in een dag klaar kunnen zijn. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je voor een langere periode een rupsgraafmachine wilt huren, bijvoorbeeld voor een doorlopend bouwproject. Op Huren.nl vind je de verhuurbedrijven die rupsgravers te huur aanbieden voor zowel korte als lange termijn. De meeste verhuurbederijven bieden ook de benodigde rijplaten aan. Handig voor de verharde (stenen) ondergrond.

Wat is het vermogen van graafmachines op rupsbanden?

Huren.nl heeft de verhuurbedrijven die rupsgraafmachines verhuren verzameld en in een handig overzicht geplaatst. Je vindt hier rupsgraafmachines in allerlei maten. Let vooral op het vermogen van de graafmachine. Hoe groter het vermogen, hoe krachtiger de graver is. Je vindt hier graafmachines op rupsbanden met een vermogen variërend van 27,5 tot 306 Pk. Let verder op het graafbereik, de graafdiepte en de laadhoogte van de rupsgraafmachine.

Een rupsgraafmachine huren via Huren.nl

Wil jij een rupsgraafmachine huren, maar weet je niet waar? Huren.nl helpt je graag verder. Zoek bijvoorbeeld op locatie, en zie in één oogopslag bij welk verhuurbedrijf je in de buurt een rupsgraafmachine kan huren. Toch op zoek naar een ander type graafmachine zoals een graafmachine op banden, bijvoorbeeld omdat je over een verharde weg moet rijden? Geen probleem, de verhuurbedrijven daarvan vind je ook op Huren.nl.

Kenmerken en varianten

  • Vermogen variërend van 27,5 tot 306 pk
  • Aandrijving diesel
  • Eigen gewicht variërend van 0.85 tot 45 ton
  • Breedte variërend van 1.550 tot 3.470 mm
  • Graafbereik variërend van 5.080 tot 13.350 mm
  • Graafdiepte variërend van 3.100 tot 9.065 mm
  • Laadhoogte variërend van 3.290 tot 8.285 mm