Rupsgraafmachine huren

9 aanbieders gevonden. Doordat het eigen gewicht, het vermogen en de graafdiepte verschillen, varieert de prijs van € 95,- tot € 235,-.

Top 9 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Vermogen variërend van 27,5 tot 306 pk
Aandrijving diesel
Eigen gewicht variërend van 0.85 tot 45 ton
Breedte variërend van 1.550 tot 3.470 mm
Graafbereik variërend van 5.080 tot 13.350 mm
Graafdiepte variërend van 3.100 tot 9.065 mm
Laadhoogte variërend van 3.290 tot 8.285 mm
Rupsgraafmachine: de graafmachine voor zachte ondergrond

Een graafmachine op rupsbanden huur je wanneer je graafwerkzaamheden moet verrichten op een zachte ondergrond. Een graafmachine op rupsbanden staat voor stabiliteit en kracht. Ook voor lichtere graafwerkzaamheden, zoals het graven van geulen, sleuven of vijvers kun je een rupsgraafmachine huren, maar dan de kleine versie: de minigraafmachine. Vind hier een geschikte rupsgraver en huur eenvoudig via Huren.nl.

Welke hulpstukken kan ik bij een graafmachine huren?

De meeste verhuurbedrijven die graafmachines met rupsbanden verhuren, bieden ook bijna alle denkbare hulpstukken aan zoals de sloophamer, een kantelstuk, een stobbenfrees, de sorteergrijper en verschillende soorten en maten aan kraanbakken, grijpers, trilblokken, verlenggieken en meer. Een graafmachine kun je huren voor veel uiteenlopende werkzaamheden die in een dag klaar kunnen zijn. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je voor een langere periode een rupsgraafmachine wilt huren, bijvoorbeeld voor een doorlopend bouwproject. Op Huren.nl vind je de verhuurbedrijven die rupsgravers te huur aanbieden voor zowel korte als lange termijn. De meeste verhuurbederijven bieden ook de benodigde rijplaten aan. Handig voor de verharde (stenen) ondergrond.

Wat is het vermogen van graafmachines op rupsbanden?

Huren.nl heeft de verhuurbedrijven die rupsgraafmachines verhuren verzameld en in een handig overzicht geplaatst. Je vindt hier rupsgraafmachines in allerlei maten. Let vooral op het vermogen van de graafmachine. Hoe groter het vermogen, hoe krachtiger de graver is. Je vindt hier graafmachines op rupsbanden met een vermogen variërend van 27,5 tot 306 Pk. Let verder op het graafbereik, de graafdiepte en de laadhoogte van de rupsgraafmachine.

Een rupsgraafmachine huren via Huren.nl

Wil jij een rupsgraafmachine huren, maar weet je niet waar? Huren.nl helpt je graag verder. Zoek bijvoorbeeld op locatie, en zie in één oogopslag bij welk verhuurbedrijf je in de buurt een rupsgraafmachine kan huren. Toch op zoek naar een ander type graafmachine zoals een graafmachine op banden, bijvoorbeeld omdat je over een verharde weg moet rijden? Geen probleem, de verhuurbedrijven daarvan vind je ook op Huren.nl.