Vind jouw beste huurdeal

Minigraafmachine huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

Van Keulen Heftrucks logo

Snelste service in omstreken!

Emmeloord

Westerhof Sebaldeburen logo

Sebaldeburen
v.a. 151,-

LW Rent logo

Wij verhuren alleen materieel van de topmerken.

Klazienaveen
v.a. 133,-

Holland Materieel Service Aalsmeer logo

Verhuur van Steigers, Machines en Gereedschappen

Aalsmeer
v.a. 127,-

Gebroeders Graef Rental & Sales logo

Nunhem
v.a. 151,-

De Nood Groep B.V. logo

Maak van de Nood een deugd!

Kapelle (Schouwen-Duiveland) (ZL)
v.a. 85,-

Globen Verhuur logo

Uitsluitend verhuur aan bedrijven | Kwaliteit

Meerdere vestigingen
v.a. 91,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Klein graafwerk te verrichten? Huur een minigraver!

Als je lichte graafwerkzaamheden moet verrichten is het huren van een minigraafmachine de perfecte oplossing. Ook voor werkzaamheden zoals het verwijderen van boomstronken of andere objecten biedt het huren van een minigraver uitkomst. Het handige aan een minigraver is dat hij makkelijk bestuurbaar is. De machine kan vaak voorzien worden van extra opzetstukken, zoals een grondboor of verschillende scheppen en lepels, zodat hij multi-inzetbaar is.

Ook als je een particuliere doe-het-zelver bent, is het huren van een minigraver een goede oplossing. Bijvoorbeeld wanneer je in de tuin aan de slag gaat. Ben je echter op zoek naar een graafmachine van groter formaat die meer grond kan verzetten? Neem dan een kijkje bij de andere graafmachines in het assortiment van Huren.nl.

Waar moet je op letten bij het vergelijken?

In de meeste gevallen is de hefarm van de minigraafmachine hydraulisch. Onder grote druk wordt er hydraulische vloeistof in een cilinder gepompt, zodat de hefarm kan bewegen. De meeste minigraafmachines werken op diesel. Let daarom op bij gebruik binnen: zorg dat de ruimte voldoende geventileerd blijft. Enkele verhuurbedrijven hebben ook elektrische minigravers te huur, ideaal voor binnengebruik (geen vrijkomende gassen).

Andere kenmerken waar je op kunt letten bij het huren van een minigraver zijn: de breedte (varieert van rond de 70 tot 170 centimeter). Afhankelijk van jouw klus is het graafbereik (280-390 cm) en de graafdiepte (145 - 285 cm) belangrijk. De hoogte van minigraafmachines ligt tussen de 1,5 en 2,5 meter. Huur je een minigraafmachine op rupsbanden en moet je over een stenen (verharde) weg rijden met de graver? Huur dan rijplaten zodat er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Deze rijplaten worden vaak door hetzelfde verhuurbedrijf verhuurt. Daarnaast kun je nog kiezen voor een minigraver met cabine of een minigraver zonder cabine. Wanneer er gewerkt wordt met de machine is het belangrijk dat er niemand in de draaicirkel van de machine staat. Het gaat namelijk om een grote, krachtige machine, waarbij veiligheid voorop staat. Let tijdens het vergelijken ook op eventuele verzekeringskosten, deze zitten namelijk niet altijd in de getoonde huurprijs verwerkt.

Hoe gaat dat dan, een graafmachine huren via Huren.nl?

Ben je op zoek naar een verhuurbedrijf waar je een minigraafmachine kunt huren om bijvoorbeeld mee in de tuin te werken? Wil je een minigraver huren om lichtere werkzaamheden in de bouw mee te verrichten? Bij Huren.nl vind je de verhuurbedrijven van minigraafmachines en andere soorten graafmachines op een rijtje. Zo kun je makkelijk vergelijken en bijvoorbeeld filteren op locatie. Wil je de minigraver zelf halen of laten brengen door het verhuurbedrijf? Bekijk wat de mogelijkheden zijn bij de verschillende verhuurbedrijven. Huur eventueel een machinetransporter om de minigraver te vervoeren.

Kenmerken en varianten

  • Aandrijving benzine, diesel of elektrisch
  • Eigen gewicht vanaf 800 kg
  • Breedte variërend van 680 tot 1.700 mm
  • Hoogte variërend van 1.500 tot 2.500 mm
  • Graafbereik variërend van 2.840 tot 3.860 mm
  • Graafdiepte variërend van 1.465 tot 2.850 mm

Veelgestelde vragen

Reserveren

Levering

Gebruik