Bandengraafmachine huren

8 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 149,- tot € 200,-, afhankelijk van het vermogen, de bakinhoud en het eigen gewicht.

Top 8 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Vermogen variërend van 55,5 tot 180 pk
Aandrijving diesel
Eigen gewicht variërend van 5,5 tot 22,5 ton
Breedte variërend van 1.950 tot 2.750 mm
Rijsnelheid variërend van 20 tot 35 km/u
Graafbereik variërend van 6.400 tot 10.156 mm
Graafdiepte variërend van 3.495 tot 6.860 mm
Laadhoogte variërend van 4.455 tot 7.574 mm
Dé perfecte graafmachine op verharde ondergrond

Een bandengraafmachine wordt veel gehuurd om zijn veelzijdigheid. Een onmisbaar hulpmiddel voor veel grondverzetbedrijven. De graafmachine is perfect voor het werken in stedelijke gebieden, op verharde ondergrond. Afhankelijk van het merk en type van de machine kunnen er verschillende hulpstukken op de graafmachine bevestigd worden. Denk bijvoorbeeld aan hulpstukken als sorteergrijpers, sloophamers, verlenggieken, kantelstukken en diverse speciale grijpbakken.

Je kan een graafmachine op banden voor verschillende klussen inzetten. Deze machines kunnen worden voorzien van een rototilt, waarmee je de opzetstukken 360 graden kunt draaien en kunt kantelen in een hoek van 45 graden. Weet je niet zo goed welke hulpstukken of extra’s je nodig hebt? Schroom dan niet en neem contact op met de verhuurbedrijven die je op Huren.nl vindt, ze zullen je graag te woord staan en de mogelijkheden met je bespreken.

Welke graafmachines kan je huren via Huren.nl

Op Huren.nl vind je verhuurbedrijven van alle soorten en maten graafmachines op een rijtje. Graafmachines op banden hebben als voordeel dat ze makkelijk te verplaatsen zijn. Je hebt dan ook geen rijplaten nodig als je over het asfalt rijdt. Wel is hij minder stabiel dan een graafmachine met rupsbanden en heeft een minder goede grip op een zachte ondergrond. Als je veel op zachte (zand)ondergrond gaat werken, kan je wellicht beter een graafmachine op rupsbanden huren. Let er dan wel op dat je rijplaten nodig hebt als je de graafmachine over het asfalt verplaatst. Voor lichtere klussen huur je een mini graafmachine. Dit kan handig zijn in kleine ruimtes zoals de (achter)tuin. Huur ook altijd een veiligheidshelm: het is namelijk verplicht om een helm te dragen als je met graafmachines werkt.

Alle verschillen van bandengraafmachines op een rijtje

Er zijn veel verschillen tussen de bandengraafmachines die verhuurd worden. Eén van de belangrijkste verschillen is het vermogen, dat varieert van 55,5 tot 180 pk. De meeste graafmachines met banden rijden op diesel, en rijden maximaal 20 tot 35 kilometer per uur. Houd er rekening mee, dat je, als je op de openbare weg gaat rijden, je maximaal 25 kilometer per uur mag rijden. De bestuurder moet minimaal 18 jaar zijn (op de werkplaats mag de machinist minimaal 16 jaar oud zijn). Bandengraafmachines hebben een gewicht van tussen de 5,5 en 22,5 ton. Houd hier rekening mee met het vervoeren van de bandengraafmachine. Huur eventueel een vrachtwagenoplegger, zodat je de bandengraafmachine over de weg kan vervoeren.