Vind jouw beste huurdeal

Graafmachines huren

Waar kan ik een graafmachine huren?

Een graafmachine huren kan bij verschillende verhuurbedrijven. Maar hoe weet je welk verhuurbedrijf het dichtst bij jou in de buurt zit, en, misschien nog wel belangrijker: hoe weet je welk verhuurbedrijf precies op jouw eisen en wensen aansluit? Je kan een uitgebreide zoektocht op internet houden; websites van de verhuurbedrijven langsgaan, aantekeningen maken, maar je kan natuurlijk ook op deze website in één overzicht alle verhuurbedrijven van graafmachines op een rijtje zien. Bij Huren.nl weten we hoe onhandig het soms kan zijn om verschillende verhuurbedrijven van bijvoorbeeld graafmachines met elkaar te vergelijken, daarom hebben wij het werk voor je gedaan. Je kan onder andere zoeken op locatie, zodat je eenvoudig en snel kunt zien welke verhuurbedrijven dicht bij jou of bij de bouwlocatie zitten.

De verschillende klussen voor een graafmachine

Er zijn graafmachines die je kunt huren in allerlei gradaties op het gebied van grootte en sterkte. Heb je kleinere werkzaamheden te doen, bijvoorbeeld in je eigen achtertuin, dan kun je een kleine minigraafmachine huren. Het vermogen in bijvoorbeeld de graafkracht is bij een minigraafmachine niet zo sterk, maar dat is doorgaans geen probleem als er kleine kuilen in aarde en stenen gegraven moeten worden om bijvoorbeeld boompjes te planten. Moet je groter graafwerk verzetten, zoals het graven in de professionele sector, bij nieuwbouw, renovatie, het aanleggen van een zwembad, verzonken kelder of ander graafwerk waar je sterkere en grotere graafmachines voor moet huren, is het zaak om te zoeken naar een graafmachine die je gaat huren met veel vermogen, een bredere ligging voor stabiliteit en een groter graafbereik. Niet alle verhuurbedrijven verhuren al deze soorten graafmachines. Bij de meeste verhuurbedrijven kun je wel terecht voor het huren van een aantal verschillende graafmachines. Let dus goed op bij het vergelijken van de verhuurbedrijven, of ze wel de graafmachine verhuren waar jij naar op zoek bent.

Soorten graafmachines die je kunt huren

Naast de verschillende groottes van graafmachines die je kunt huren, zit er ook verschil in type graafmachine. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het huren van een graafmachine op banden, handig op verharde oppervlakten, of juist een graafmachine met rupsbanden, zodat je ook op minder begaanbare plekken kunt komen. Een ander soort graafmachine die je kunt huren is een minigraafmachine, ook wel minigraver genoemd. Voor het kleinere werk. Let er op dat niet iedereen zomaar een graafmachine kan en mag huren. Niet altijd zijn verhuurbedrijven gericht op particulieren. Je kunt bij sommige verhuurbedrijven ook een machinist inhuren die de graafmachine voor je kan besturen. Wil je de graafmachine voor een wat langere periode huren, en hem ook zelf kunnen vervoeren, bekijk dan of het verhuurbedrijf ook extra’s erbij kan verhuren zoals speciale opleggers/aanhangwagens waar de graafmachine die je gaat huren op vervoerd kan worden.

Veelgestelde vragen

Reserveren

Levering of ophalen

Gebruik