Zeefmachine huren

1 aanbieder gevonden. Huurprijzen zijn afhankelijk van het formaat, het gewicht en de uitvoering en variëren van € 150,- tot € 150,- per dag.

Top 1 verhuurbedrijf

  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Een zeefmachine huren via Huren.nl!

Een zeefmachine huren om je vervuilde grond of grind helemaal schoon te maken? Dan ben je hier bij Huren.nl aan het juiste adres. Er zijn veel verhuurbedrijven met een zeefmachine te huur. Hierdoor kan het lastig zijn om de juiste verhuurder te vinden. Om je op weg te helpen hebben we alle verhuurbedrijven met een zeefmachine verzameld. Zo kun je met behulp van deze pagina gemakkelijk alle verhuurbedrijven bij jou in de buurt vergelijken. Je kunt de verhuurbedrijven vergelijken op hun prijs, voorwaarden en de beoordelingen.

De zeefmachine voor schone grond

Met de grondzeef kun je vervuilde grond of grind weer helemaal schoonmaken. Bijvoorbeeld in je tuin, of op de bouwplaats. Je kunt de zeef gebruiken om takjes, wortels, onkruid en bladeren uit je grond te zeven. Zo houd je alleen grond of grind over. Veel van de zeefmachines zijn niet alleen los te huur maar ook inclusief personeel. Het zeven van materiaal gaat met veel werk gepaard. Het afgraven van materiaal, het laden van de zeef, het afvoeren van het zeefafval en het weer terugleggen van het gezeefde materiaal. Bij deze werkzaamheden kunnen enkele verhuurbedrijven je van dienst zijn. Vergelijk de bovenstaande verhuurbedrijven en vind de verhuurder die het beste bij je past!