Infrarood heater huren

Top 11 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Huurtopper 2023
  • Pak kortingscode
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Vermogen variërend van 1,5 tot 43 kW
Brandstof diesel, gas, petroleum, elektrisch 220 V of 230 V
Tankinhoud variërend van 10 tot 60 l
Verbruik variërend van 1,7 tot 3,78 l/uur
Eigen gewicht variërend van 9,5 tot 80 kg
Veilig en goedkoop verwarmen? Huur een infrarood heater

Wanneer je lekker buiten wilt zitten, zonder last te krijgen van de kou, is een infrarood heater geschikt om te huren. Een infrarood heater kan prima dienst doen als terrasverwarming of voor een feestje in de achtertuin. Deze handig verplaatsbare heaters zijn ook perfect in schaftruimte, werkplaatsen en kantoorruimte. Voor binnen gebruik is het huren van een infrafood heater dus ook ideaal. Vind op Huren.nl de verschillende verhuurbedrijven van infraroodstralers bij jou in de buurt.

Voor- en nadelen van een infrarood heater

Het voordeel van een infrarood heater, is dat hij een hoog warmte rendement heeft en deze warmte direct verspreid: alles wat in aanraking komt met de infraroodstraling wordt verwarmt. Dit betekent dat je, zodra je de infrarood heater aanzet, kunt genieten van de warmte. Een nadeel is, dat de infrarood heater niet erg grote ruimtes kan verwarmen, omdat hij meer plaatselijk verwarmd. Een oplossing kan zijn om meerdere infraroodstralers te huren, of om een alternatieve verwarming te regelen, zoals het huren van een grotere directe heater op gas of petroleum. Zorg in dit geval wel altijd dat de ruimte goed geventileerd blijft.

Handige informatie over het huren van infraroodstralers

Een ander voordeel van het huren van een infrarood heater ten opzichte van verwarming die op gas werkt, is dat je een reukloze verbranding hebt, zonder de vieze afvalstoffen die gasheaters wel produceren. Ook is een infrarood heater geluidsarm en erg mobiel. Het vermogen van de heaters die via Huren.nl te huur zijn loopt sterk uiteen, namelijk variërend van 1,5 tot 43 kW. Hoe meer vermogen, hoe groter het warmtebereik van de heater. Als je meerdere infrarood heaters huurt, sluit deze dan bij voorkeur op een eigen groep op netstroom aan, om te voorkomen dat de stoppen doorslaan vanwege overbelasting. Vrijwel alle infraroodheaters die je kunt huren zijn aan te sluiten op netstroom van 220/230 V. Huur slim, huur via Huren.nl!