Vind jouw beste huurdeal

Heater direct huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

A1 Verhuur B.V. logo

Gereedschap voor professionals

Meerdere vestigingen
v.a. 35,-

Willemsen Verhuur logo

Snel en simpel binnen 4 stappen uw verhuur product

Opheusden
v.a. 24,-

Tap & Tentverhuur De Baander Smilde logo

Alles onder 1 dak, dat heeft De Baander voor u.

Meerdere vestigingen

MoerVerhuur.nl logo

Huur voordelig en snel bij Moerverhuur.nl

Kapelle
v.a. 50,-

M Rental logo

Winnaar Huurtopper Award 2017/2018/2019/2020

Oud-Beijerland
v.a. 36,-

K-Rentool logo

Al te huur vanaf 4 uur, voordelig tarief!

Den Haag
v.a. 22,-

Xtra Materieel bv logo

Uw betrouwbare verhuurpartner

Rotterdam
v.a. 54,-

Gromax Verhuur logo

Verhuur van machines en gereedschap.

Meerdere vestigingen
v.a. 36,-

Bouw Verhuur Friesland logo

Vegelinsoord
v.a. 39,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Effectief verwarmen met een direct gestookte heater

Wil je een ruimte effectief en snel verwarmen? Dan kan je een direct gestookte heater huren via Huren.nl. Een direct luchtkanon is een heater die warmte genereren doordat ze petroleum verbranden. Een ventilator zorgt ervoor dat de warmte de ruimte ingeblazen wordt. Als je een directe heater huren wilt, is het van belang dat je deze heater alleen gebruikt in een goed geventileerde ruimte. Wil je echter een heater huren die een niet geventileerde ruimte kan verwarmen? Huur dan een indirecte heater. Een indirecte heater plaats je buiten de ruimte die je verwarmd wilt hebben, zodat de afvalstoffen die bij de ontbranding vrijkomen in de buitenlucht worden afgevoerd. De hete lucht van de indirecte heater wordt met een luchttransportslang naar binnengevoerd.

Een directe heater werkt in de meeste gevallen op diesel of gas. Let op: vaak heb je alsnog netstroom nodig (220/230V) om de ventilator in de directe heater te laten fungeren. Veel verhuurbedrijven leveren ook de benodigde brandstof, het kan ook voorkomen dat je zelf voor brandstof moet zorgen. Huur dan eventueel een brandstoftank of zorg voor genoeg brandstof op voorraad.

Een groot voordeel van het huren van een directe heater is dat je snel en efficiënt redelijk grote binnenruimtes kunt verwarmen. Ook is een directe heater mobiel en gemakkelijk te verplaatsen. Een direct luchtkanon kan je huren bij één van de verhuurbedrijven op Huren.nl.

Slimme huurtips over directe heaters 

Directe heaters kan je huren om bijvoorbeeld een loods, bedrijfshal, sporthal of opslagruimte te verwarmen tijdens de koudere maanden. Een directe heater wordt ook vaak gehuurd op feesten en evenementen. Hoe groter de ruimte, hoe groter het vermogen van de heater moet zijn. Vermogen wordt uitgedrukt in kilowatt (kW) en loopt erg uiteen. Er zijn verhuurbedrijven die directe heaters verhuren van 10kW, maar ook enkele verhuurbedrijven die sterke directe heaters verhuren met een capaciteit van wel 90kW. Ook de tankinhoud bij directe heaters die op diesel werken kan sterk uiteenlopen, van 15 liter tot 51 liter of meer. Let ook op het verbruik van de brandstof, dat in de meeste gevallen niet bij huurprijs zit inbegrepen.

Kenmerken en varianten

  • Vermogen variërend van 10 tot 90 kW
  • Brandstof petroleum
  • Brandstof diesel
  • Tankinhoud variërend van 16 tot 51 l
  • Verbruik variërend van 1,7 tot 18,6 l/uur