Heater direct huren

8 aanbieders gevonden. Huurprijzen variëren van € 17,- tot € 45,-, afhankelijk van het vermogen, het verbruik en de tankinhoud.

Top 8 verhuurbedrijven

 • Meest gekozen
 • Huurtopper 2023
 • Pak kortingscode
 • Huurtopper 2022
 • Huurtopper 2023
 • Huurtopper 2022
 • Best beoordeeld
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Vermogen variërend van 10 tot 90 kW
Brandstof petroleum
Brandstof diesel
Tankinhoud variërend van 16 tot 51 l
Verbruik variërend van 1,7 tot 18,6 l/uur

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


8,0

Heater gehuurd voor in feesttent (6x4mtr.) Zoals aangegeven door M Rental is deze voldoende om deze ruimte op aangename temperatuur te houden in november. Ook gas fles van 10ltr, voldoende om heater te laten stoken van 19.30 - 02.30uur. Ook voor het retour brengen zijn ze erg soepel.

Gehuurd:

Heater direct

op 17-11-2023

28-11-2023
Effectief verwarmen met een direct gestookte heater

Wil je een ruimte effectief en snel verwarmen? Dan kan je een direct gestookte heater huren via Huren.nl. Een direct luchtkanon is een heater die warmte genereren doordat ze petroleum verbranden. Een ventilator zorgt ervoor dat de warmte de ruimte ingeblazen wordt. Als je een directe heater huren wilt, is het van belang dat je deze heater alleen gebruikt in een goed geventileerde ruimte. Wil je echter een heater huren die een niet geventileerde ruimte kan verwarmen? Huur dan een indirecte heater. Een indirecte heater plaats je buiten de ruimte die je verwarmd wilt hebben, zodat de afvalstoffen die bij de ontbranding vrijkomen in de buitenlucht worden afgevoerd. De hete lucht van de indirecte heater wordt met een luchttransportslang naar binnengevoerd.

Een directe heater werkt in de meeste gevallen op diesel of gas. Let op: vaak heb je alsnog netstroom nodig (220/230V) om de ventilator in de directe heater te laten fungeren. Veel verhuurbedrijven leveren ook de benodigde brandstof, het kan ook voorkomen dat je zelf voor brandstof moet zorgen. Huur dan eventueel een brandstoftank of zorg voor genoeg brandstof op voorraad.

Een groot voordeel van het huren van een directe heater is dat je snel en efficiënt redelijk grote binnenruimtes kunt verwarmen. Ook is een directe heater mobiel en gemakkelijk te verplaatsen. Een direct luchtkanon kan je huren bij één van de verhuurbedrijven op Huren.nl.

Slimme huurtips over directe heaters 

Directe heaters kan je huren om bijvoorbeeld een loods, bedrijfshal, sporthal of opslagruimte te verwarmen tijdens de koudere maanden. Een directe heater wordt ook vaak gehuurd op feesten en evenementen. Hoe groter de ruimte, hoe groter het vermogen van de heater moet zijn. Vermogen wordt uitgedrukt in kilowatt (kW) en loopt erg uiteen. Er zijn verhuurbedrijven die directe heaters verhuren van 10kW, maar ook enkele verhuurbedrijven die sterke directe heaters verhuren met een capaciteit van wel 90kW. Ook de tankinhoud bij directe heaters die op diesel werken kan sterk uiteenlopen, van 15 liter tot 51 liter of meer. Let ook op het verbruik van de brandstof, dat in de meeste gevallen niet bij huurprijs zit inbegrepen.