Orderverzameltruck huren

Top 1 verhuurbedrijf

  • Meest gekozen

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Hefvermogen variërend tussen 1.000 tot 2.500 kg
Hefhoogte variërend van 0 tot 10.4 m
Snel en efficiënt orders verzamelen

Een orderverzameltruck is ideaal om te huren wanneer je goederen in een magazijn wilt verzamelen. Met de orderverzameltruck kun je namelijk op een snelle en nauwkeurige manier orders verzamelen. Orderverzamelaars worden ingezet voor het verzamelen van coli op het eerste niveau. Beschikt de machine over een heffend platform; dan kan deze ook op het tweede of derde niveau werken en orders verzamelen. Het huren van een het interne transportmiddel levert een hogere efficiëntie en lagere kosten.

De orderpicker is geschikt om over grotere afstanden goederen te vervoeren. De orderverzameltruck kan bij vrijwel elk intern orderverzamelproces worden ingezet. Het is belangrijk dat het magazijn beschikt over brede gangpaden. Wanneer dat niet het geval is, is het huren van een elektrische pallettruck wellicht een beter idee. Deze meeloop palletwagen is beter manoeuvreerbaar in magazijnen met nauwe gangpaden. 

Verschillende soorten orderverzameltrucks

Net zoals bij de meeste magazijntrucks zijn ook orderverzamelaar te huur in verschillende varianten. Je kunt ervoor kiezen om een laag heffende orderpicker te huren. Deze hebben een lager hefvermogen, maar zijn zeer stabiel. Ook kun je ervoor kiezen om een orderverzameltruck met een vorklift te huren. Deze hebben een groter hefvermogen en kunnen dankzij de vorklift de hoogte in. De hefhoogtes zijn verschillend wanneer je een orderverzameltruck met een vorklift huurt. De maximale hefhoogte van de aangeboden orderpickers via Huren.nl bedraagt 10,4 meter. Tenslotte is er ook de man-up orderverzameltruck. Deze is zowel laagheffend als hoogheffend te huur. De man-up orderverzameltruck heeft een hefbaar platform en is het beste om te huren wanneer je op het eerste en tweede niveau moet gaan verzamelen.

Er zijn verschillende factoren die bepalend zijn voor het huren van de juiste orderpicker. Zo is het belangrijk om rekening te houden met het soort vracht wat vervoerd moet worden, zoals pallets of rolcontainers. Ook is het gewicht van de goederen van groot belang. Het hefvermogen van orderpickers varieert van 1.000 tot 2.500 kg. Daarnaast is het goed om van te voren rekening te houden met de hefhoogte van de orderverzamelaar. Twijfel je over de juiste orderverzamelaar, dan doe je er goed aan om het verhuurbedrijf naar keuze om advies te vragen. Zij kunnen een goede bepaling maken van de benodigde orderpicker voor jouw klus.