Elektrische pallettruck huren

6 aanbieders gevonden. De huurprijs varieert van € 10,- tot € 100,-, afhankelijk van het hefvermogen en de uitvoering.

Top 6 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Hefvermogen variërend van 1.600 tot 3.500 kg
Gewicht variërend van 514 tot 1.250 kg
Vorklengte variërend van 115 tot 120 cm
Hefhoogte 13 cm
Laat de elektrische pallettruck het werk doen

De elektrische pallettruck is ideaal om te huren wanneer je over lange afstanden (magazijn)goederen wilt transporteren. Daarbij kun je met de elektrische pallettruck prima manoeuvreren in kleine ruimtes dankzij de kleine draaicirkel. Ideaal voor het bevoorraden of lossen van een vrachtwagen. Met een elektrische palletwagen hoef je geen zwaar werk te verrichten. De pallettruck is namelijk uitgerust met een eigen aandrijving. De makkelijk te bedienen pallettruck doet het werk voor je.

Verschillende soorten elektrische pallettrucks

Elektrische pallettrucks kun je indelen in verschillende varianten. Zo heb je de ‘meeloop’ en de ‘meerijd’ variant. Deze laatste variant beschikt over een sta-platform waar de bestuurder op staat tijdens het rijden. Er zijn ook meerijd pallettrucks te huur waarbij het sta-platform voorzien is van een geveerde stoel. Deze machines zijn uitermate geschikt voor het verplaatsen van goederen over een lange afstand. De meeloop-palletwagens zonder platform zijn op hun beurt goed geschikt om de korte afstand te overbruggen. Wanneer je goederen over een kleine afstand wilt vervoeren is het huren van een ´gewone´ handbediende palletwagen wellicht een beter idee.

Extra productief met de ergonomische elektro palletwagen

Een elektrische steekwagen is perfect om te huren om je interne transportvloot tijdelijk uit te breiden, bijvoorbeeld tijdens seizoensgebonden klussen. Omdat je de machine maar tijdelijk nodig hebt is huren een praktische en goedkope oplossing. De acculader wordt meegeleverd, zodat je zelf controle hebt over werkuren van de machine. Wanneer je een elektrische pallettruck wilt besturen moet de bestuurder volgens de Arbowet een cursus hebben gevolgd. Twijfel je over de juiste palletwagen of de juiste certificaten informeer het desbetreffende verhuurbedrijf dan naar de mogelijkheden.

Vervoer van de elektrische palletwagen

Denk van te voren goed na over het transport van de palletwagen. Wanneer je zelf niet beschikt over gepast vervoer is het huren van een machinetransporter een goede optie. Er zijn ook verhuurbedrijven die de transport als service aanbieden, andere verhuurbedrijven rekenen hier een meerprijs voor. Huur verstandig, huur via Huren.nl en vind de juiste elektrische pallettruck voor jouw klus.